Треньорът на “Малеш”: Отборът ни е потенциален изпадащ, защото е от село

13 ноември 2010 00:16   2 коментара   8316 прочита
Пл. Мицански
Пл. Мицански


Пл. Мицански

Ръководството на “Малеш” се постара да създаде всички необходими условия на футболистите и треньорския щаб за гостуването на “Ком Миньор”. Целта е да бъде прекъсната серията от три мача без гол и два без точки. Микревци прекроиха скромния си бюджет и отпътуваха ден по-рано за Монтана, където вчера следобед проведоха пълноценна тренировка и пренощуваха преди сблъсъка в Берковица. Домакините нямат загуба близо два месеца, откакто добре познатият в Пиринския край Красимир Манолов-Малкия орел пое тима, а в последните 4 срещи записаха нулеви ремита. Клубният бос Васил Маринов спусна директива за 7 т. в предстоящите три двубоя срещу обещание за тлъста пакетна премия, което вещае тежки минути за гостите.

Силното звено на съперника е защитата. Срещу нас обаче трябва да нападат, ако искат да спечелят. Нашият отбор е потенциален изпадащ, защото е от село и без никакви традиции сред професионалистите. Въпреки всичко ще се борим поне за хикс и можем да го постигнем, стига да избегнем глупостите от второто полувреме срещу “Чавдар” /Етр/, коментира на тръгване старшията Пламен Мицански. В атака той отново ще разполага със Светослав Сакаджийски и Юли Колушев, който преодоля травмата си, извадила го от строя срещу етрополци. Проблемите в адукторите на Васил Ташев се задълбочиха и халфът се върна в лазарета.


Още за: ФК Малеш   тренировка   мач   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
13 Ноември 2010 08:52 | dzver
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Браво Пламене, покажете че и без пари се играе футбол.


13 Ноември 2010 11:33 | fen
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Сигурно няма нито един такъв отбор в България , който играе единствено с надеждата да забележат част от момчетата , защото пари няма . Браво!!! това е пътя не се предавайте.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар