Треньорът на “Берое” се нахвърли в тунела на наставника на “Пирин”

04 октомври 2010 00:22   3 коментара   13283 прочита
К. Ангелов
К. Ангелов


К. Ангелов

Оправда гафа 0:0 с дългата ръка на Е. Наков

Скандалът със свалените гащи на “Берое” в Перник, взривен от наставника на “Пирин” Костадин Ангелов преди гостуването в Стара Загора, намери своето продължение на стадиона под Аязмото след нулевото равенство на орлетата със заралии. На влизане в тунела към съблекалните след мача треньорът на домакините Илиян Илиев и хората в щаба му се нахвърлиха срещу Човека с Лаптопа в опит да търсят възмездие за обидата, че са легнали на “Миньор”.

Според очевидци само бързата реакция на полицаите от охраната е предотвратила физическия сблъсък. След утихване на страстите двамата наставници поднесоха извинения един към друг - Ангелов го направи на място, а опонентът му по време на задължителния брифинг. Нищо кой знае какво не е станало. Тръгнах да поздравявам колегите, те бяха изнервени от развоя на двубоя и се стигна до словесни реплики. После си стиснахме ръцете и това е, сподели своята гледна точка старшията на благоевградчани. Той изрази недоволство от пропусната възможност отборът му да си тръгне с повече от точка. Ние създадохме по две ситуации във всяко от полувремената, докато те не си спомням да са имали чисто положение. Затова по-скоро съм ядосан от хикса, отколкото да съм доволен, коментира К. Ангелов.

От своя страна Илиев изстреля халосния патрон, че поведението на съдийската тройка в ущърб на “Берое” е било повлияно от назначението на Емил Наков за изпълнителен директор на “Пирин”. Кюстендилецът реагира остро срещу нападките, но се постара да не нарушава добрия тон. Илиянчо явно е гледал друг мач. Тях реферите ги подпираха. Щяха да убият нашия вратар с влизане с бутонките в главата му, цяло чудо е, че се отърва само с аркада. На намеците за въздействие върху арбитрите няма да обръщам внимание. Чест прави на момчетата, че се раздадоха на терена. За това аз нямам никаква заслуга, все пак съм в клуба от 1 ден. За огромно съжаление не можахме да си вкараме положенията, особено преди почивката, заяви шефът-дебютант.

Пиринци влязоха мъжки в срещата, дадоха сериозен отпор на домакинския натиск и нито за момент не спряха да държат под напрежение противниковата защита. Р. Иванов, Якимов и Кондев обаче нямаха шанс пред гола. След жестокия ритник в лицето стражът Макенджиев от 25-та мин. игра с превързана глава, но спаси всичко. Травма на Г. Георгиев в началото на втората част предизвика ранната му смяна. Орлетата уточниха деня на спаринга със “Славия” в паузата на първенството - петък, 16.00 ч., кв. “Овча купел” в София.

“БЕРОЕ”: Илчев, Илиев, Томаш, Пенев, Ст. Бачев, Генчев /46-Жеков/, Костадинов, Младенов, Златинов, Христов /83-Божанов/, Апостолов /60-Е. Йорданов/.

“ПИРИН”: Макенджиев, Дюлгеров /70-Ив. Михов/, Георгиев /55-Митревски/, Попев, Молдованов, Сандански, Р. Иванов, Кацимерски /65-Стойков/, Кондев, Якимов, Ст. Костов.


Още за: К. Ангелов   скандал   ПФК Берое   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
05 Октомври 2010 09:28 | БЕРОЕ-ЗАРА
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

И това какво общо има със статията по-горе. Тъпи макета, няма ли да научите български.


05 Октомври 2010 10:03 | пирин-маке
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

абе берое-зара знаеш ли къде и от кои е написана българската азбука


05 Октомври 2010 16:44 | З31
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Лапни топа да си гледа отбора.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар