Тренчев: Надявам се, че през следващата седмица нещата в Пирин ще се успокоят

03 декември 2023 21:37   20 коментара   9387 прочита
кадър Diema sport
кадър Diema sport


кадър Diema sport

Треньорът на Пирин – Иво Тренчев, изрази надежда, че през селдващата седмица неуредиците в клуба ще се успокоят. Наставникът съжали, че „орлетата“ не са прибрали пълния комплект точки срещу Локомотив София, след като водеха с 1:0 до 96-ата минута, но допуснаха късно попадение, предаде gong.bg.

„Като битка и раздаване сме доволни. Самият развой на мача – не дадохме шансове почти на Локомотив София, който е добър отбор. Болезнено е, че допуснахме гол в последната минута. Това е футболът. Трябва да го приемем. Локомотив София не е онзи отбор от началото, надгради. Ние търсехме нашите опасности и бяхме на крачка, на една минута от трите точки. Локомотив Пловдив също е в кофти серия и лошо настроение, ще видим какво ще се получи“.

„Имаше една контраатака, която Иван не я разви по най-добрия начин. Но когато си на терена, трябва да го приемем. Стана и карамбол. Случва се, има го“.

„При нас различни хора бележат. Днес Аймен, утре Комано, после Боби. Който може, ще отбележи“.

„Трябва малко да минат емоциите, кофти е така. Ако бяхме взели още две точки, щеше да е супер. В такива турбулентни времена, аз свалям шапка на момчетата. Много сложно време за работа. Те намират мотив да играят за себе си. Надявам се, че през следващата седмица ще се успокоят нещата. Беше адски трудно. Дано всичко е окей. Щеше да е хубаво да вземем още две точки“.


Още за: Пирин   мач   Благоевград   Още от: Спорт

Принтирай статия
20 коментара
04 Декември 2023 09:29 | благоевград-b
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Иво вижда се че отбора е най-добре С ТЕБ, дано бъдеш отценен и сплотиш отбора.


04 Декември 2023 11:19 | Джуджето
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Най-смешния треньор в историята на Пирин…. ти за тактика чувал ли си бе сърна?


04 Декември 2023 13:41 | Карачора
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Смешници no Dafinov no party
Пирин приключва ще го оцените Дафинов ама много късно


04 Декември 2023 20:29 | До Карачора
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Братле пий ги тия лекарства и ходи на терапия! Иво Тренчев е страхотен треньор, времената са трудни, но се бори момчето.


04 Декември 2023 23:20 | Карачора
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Аз не съм казал че Тренчев е слаб треньор аз казвам че с връщането на Занев и махането на Дафинов времената наистина ще бъдат много трудни Пирин го зове Б група за съжаление да не кажа и по лошо фалит и почванв пт селските групи


05 Декември 2023 11:46 | До Карачора
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Какви качества притежава Дафинов???


05 Декември 2023 17:44 | фен на Пирин
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Аз не съм Карачора но ще ти кажа
Дафинов е учил Педагогика на физическото възпитание в САЩ, където е работил и като мениджър. Играл е в Македонска слава и гръцкия Етникос. УЧИЛ и Работил като мениджър - това притежава. В САЩ изпитите не се взимат като тука, най ниската оценка да е изкарвал, по 10 пъти да се е явявал на изпит пак нещо му е влязло в главата. Със сигурност знае повече и за физическото възпитание и за управлението от "нашите момчета". А за да се изравни с тях и е играл малко футбол, да е в час и с практиката. Така че изобщо може ли да се прави сравнение???


06 Декември 2023 13:17 | Карачора
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Какво ще им обясняваш на тея смешки те си знаят Занев и Манолев едни прости ритнитопковци без никакво образование като видят близките месеци на къде ше тръгне Пирин ше си говорим защо Дафинов трябваше да остане


06 Декември 2023 15:26 | коН
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Иво мога да ти кажа че за мача с локото грешката беше твоя ! Не направи необходимите смени да освежиш играта и да спечелиш време!!!


06 Декември 2023 15:28 | фен на Пирин
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Ами като слушам съветниците явно вече са се усетили или имат възможността да мислят а не просто да вдигат ръка. Крайно време е дирекция спорт да обърне специално внимание на ДЮШ, на квалификацията на треньорите и на постигнатите резултати /кои набори са се развили до края и кои боксуват, кои са им били треньори през целия процес на обучение и такива ми ти работи, то и кои треньори са извадили футболисти, но такива така или иначе няма


06 Декември 2023 18:02 | ???
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Карачора - кажи поне 5 ричини поради които ти и ДАфинов трябва да останете
- извадихте футболисти!
- продадохте футболисти и с това напълнихте касата! /каквато е основната функзия на школата
- назначихте добри и некорумпирани треньори!
- контролирахте дейността им!!
- следствие на контрола започнаха да играят децата които могат, а не тия които са с връзки!!!! има и още .....


07 Декември 2023 02:37 | Стоянов
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Абе ало, Пирин няма една стотинка, каква каса са напълнили Дафинов и другите тъпанари около него. Да се махат с 300, в Америка бил учил, когато си тъп и злобен лицемер, когато нямаш човешки качества, никаква диплома не може да работи за теб. Баламурници!
Иво Тренчев е страхотен треньор и човек.


07 Декември 2023 02:39 | Стоянов
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Петрунов, надявам се, е разкаран също. Тази шушумига. Той също създаде огромни интриги в отбора. Да не се прави на света вода.


07 Декември 2023 09:56 | български език
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Стоянов, четене с разбиране се учи в 4 клас!


07 Декември 2023 18:33 | От съблекалната
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ей Стоянов защо не питате и нас от съблекалната какво ни е мнението за Петрунов. Долу ръцете от бат Кольо. Не говори празни приказки и винаги е зад нас и зад треньорите и резултатите са на лице. Дано да остане да работим заедно. Стоянов грешна информация


07 Декември 2023 18:37 | Фен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ей Стоянов ей смешник Петрунов никога не е бил шушумига и никога не може да бъде РАЗКАРАН от нашия Пирин. Уважение малко олигофрен такъв


09 Декември 2023 00:28 | Стоянов
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Петрунов е най-големия лицемер! И пълна шушумига! Пълна!
Питайте Михтарски.


09 Декември 2023 21:29 | досадно е
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Вече е доста досадно. Тоя напуснал, другия започнал. Тоя шушумига другия герой. Да махнем един да седне друг. И да спасим Пирин. До кога???? Кой спасява бизнеса ни!!!! Ще имат постъпления ама не знаят колко ще стигнат. Еми колкото ви стигнат толко. Какво правят тези 80 човека там. Аз как и да сметам повече от 40 /заедно с ДЮШ не мога да ги докарам. Айде общината да помисли за разбитите улици, за здравеопазването, за образованието, за инвеститори.....


10 Декември 2023 13:14 | До Стоянов.
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Що не се успокоиш малко а .Петрунов два пъти е на работа в Пирин и мисля че и двата пъти се справя добре. Опитваш се да вкарваш интрига между Петрунов и Михтарски а доколкото виждаме между двамата има уважение. А ако ти имаш нещо против Петрунов що не му го кажеш сигурно се разминавате всеки ден. Не е нормално да обиждате футболисти които са дали не малко на футбола в Благоевград.


10 Декември 2023 16:25 | ?
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Аре стига с тия футболисти дали на футбола. На Роналдо и на Меси не са им преписали отбор. Те може само да дадат някакво спонсорство но няма да вземат от отбора от който са излезли
Марадона - най добрия футболист на 20 век.....
Пеле - най добрия футболист за всички времена
Роберто Баджо.....
Кой е лапал от круба след приключвне на кариерата!!!!! Вече е не досадно а направо противно да четем дали, дали, дали. Какво са дали. Получили са си славата, парите сега да се оттеглят в заслужена почивка и това е.
Отдайте уважение на лекари спасили човешки животи, учители, много други професии имат по голямо значение от футболисти.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар