Трансферната цел на сините А. Карачанаков: Рано ми е за "Герена"

06 април 2011 00:18   1 коментар   11988 прочита
А. Карачанаков
А. Карачанаков


А. Карачанаков

Първо да отстраним пловдивското "Юве"

Новоизгрялата млада звезда на орлетата Антон Карачанаков прогнозира победа в днешния четвъртфинал за купата на страната срещу "Локомотив" /Пд/. Крилото привлече погледите на скаутите на родните грандове с головете си в двубоите с "Литекс" и "Монтана", а опашката от кандидати за подписа му оглави "Левски". Рано ми е за Герена.

Тепърва има какво да дам на родния си клуб, преди да мисля за трансфери. Естествено е интересът към мен да ме радва, но времето ще покаже кога и дали въобще ще се стигне до смяна на клубната ми принадлежност. Засега никой не е разговарял с мен по този въпрос, скромничи младокът. Най-близката ми цел е да отстраним пловдивското "Юве".

Имаме сили за това. Трябваше да се върнем на пътя на успеха, за да падне напрежението в съблекалнята и да разкрием истинските си възможности. Направихме го с убедителното 3:0 в събота и се надявам да излезем победители и на Лаута. Готови сме да дадем всичко от себе си, това поне е сигурно, заключи Карачанаков в навечерието на турнирния сблъсък под тепетата.

1 коментар
08 Април 2011 21:38 | обзървър
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

В подуене не ти и трябва да ходиш. ГОЛЕМИТЕ български футболисти ХОДЯТ В ЦСКА И ОТТАМ ОТИВАТ В ГОЛЕМИ ОТБОРИ. Направи справка с историята. Старай се и стани и ти 4аст от тях!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар