Той донесе златото в Благоевград: Европейският шампион по таекуон-до К. Илиев без конкуренция на държавното по кикбокс

14 май 2018 13:50   1 коментар   9552 прочита


С два златни медала на кикбокс се прибра в родния Благоевград еврошампиона Кирил Илиев. Младокът смаза конкуренцията на държавното първенство по кикбокс с татами стиловете в Габрово, организирано от БККБМТ.

18 - годишният талант участва в две дисциплини на категория до 57 кг. Никой не успя да спре добре подготвения боец на благоевградския клуб Скаптопара в дисциплините стил лайт контакт и кик лайт контакт. Илиев бе в кондиция и изигра перфектно технически и тактически всички срещи по пътя към златото.

Успехът за Кирчо на държавното по кикбокс в Габрово идва само две седмици след европейската титла на първенството на стария континент в Талин, Естония. Там състезателят на клуб Фолкън Благоевград и националния отбор по Таекуон- до ITF спечели златен медал при мъжете на спаринг в категория до 52 кг. На държавното първенство в Габрово участваха над 400 състезатели от почти всички клубове в страната.

Повечето от бойците участваха в два, а някои и в три стила, което направи шампионата в зала Орловец в Габрово изключително интересен.

Марти Кирилов


Още за: медали   кикбокс   конкуренция   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
14 Май 2018 15:44 | АННА
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

БРАВО МОМЧЕТА, ВИЕ СТЕ НАШАТА ГОРДОСТ !!!!!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И СВЕТОВНИ УСПЕХИ ДА ИМАТЕ !!!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар