Талантите на елитния “Пирин” отпаднаха в комплект от турнира за купа БФС

01 октомври 2010 00:20   5 коментара   17644 прочита
Е. Кърцелски
Е. Кърцелски


Е. Кърцелски

Черната котка - “Левски”

Трите юношески формации на елитния “Пирин” в междинните възрасти отпаднаха в комплект от по-нататъшната фаза в турнира за купа БФС, за две от гарнитурите черната котка се оказаха връстниците им от “Левски”, срещу които ги изправи жребият. Според регламента победителят се излъчва в пряка елиминация в един мач на терена на отбора, изтеглен пръв от урната. Първи приключиха участието си най-малките орлета от набор ’97, на които се падна да гостуват в Етрополе на местния “Чавдар”. Хората от школата на мегазвездата Христо Стоичков отстраниха благоевградчанчетата с 2:0.

Борбата напуснаха 24 часа по-късно и другите два тима в зелено-бяло. На своята база в село Рилци момчетата на директора на ДЮШ Емил Кърцелски /родени 1995 г./ се провалиха в рулетката на дузпите, след като в редовното време се добраха до равенството 1:1. На обилно наводненото игрище двата отбора се оттеглиха на почивка, без да си отбележат гол след отлични изяви на вратарите Филип Димитров и Александър Любенов. След час игра домакинската защита проспа контра на сините и Владислав Мисяк изведе гостите напред. Пиринци проявиха характер и щурмът на отчаянието доведе до точния изстрел на Иван Велков, който десетина минути преди края засече коженото кълбо в мрежата след прецизно центриране от фланга и по-добрият трябваше да се определи с изпълненията на 11-метрови наказателни удари.

От бялата точка обаче за домакините вкара само Георги Найденов, стражът на “Левски” отрази шута на Исмаил Креболиев, а Любомир Илиев стреля в аут. За столичани не трепнаха четирима - Николай Маринов, Даниел Коен, Християн Рачев и Ангел Захариев, които фиксираха крайното 5:2 в полза на своите. По същото време на изкуственото игрище на Герена възпитаниците на Тодор Лулейски загубиха с класическото 0:3 гастрола си на “Левски” в надпреварата на 17-годишните. Орлетата имаха малшанса да допуснат два гола в последните 120 секунди на първото полувреме, което предреши изхода.


Още за: юноши   ПФК Пирин   загуба   Още от: Спорт

Принтирай статия
5 коментара
01 Октомври 2010 17:55 | фен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Тази корумпирана мишка, която търси по 80 лв.от родителите на децата, които тренира, за да играят всеки мач. Плъха ги лъже, че като си плащат утрешният ден ще попаднат в мъжкия отбор.


01 Октомври 2010 21:33 | Хаха
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ало фенче, с кривкрако момченце и в Уефски да си плащаш няма да играеш. Кърцелски не е взел и един лев да играе на някой синчето му. При някой други се получава.


02 Октомври 2010 19:33 | фен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ало, г-н ...Кърцелски, не те ли е срам да си пишеш коментар за себе си, наужкем е друг. Алчно корумпирано плъхче. Усладиха ти се паричките.... За сведение нямам син който играе футбол драги ми ХАХА и от истината много боли. И незнам кой е кривокрак , първо се научи да пишеш......


04 Октомври 2010 12:59 | ккк
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Кърцелски айде , подавай оставка , без слаба школа до сега не сме имали, вън Пирин- ще разпитам дали искаш пари , ако разбера ше напрва вскичко възможно да е уволнят




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар