Талант от Симитли с гол срещу Пирин в мача с Локо София

12 август 2019 10:22   13 коментара   8698 прочита


Поредният футболен талант от Симитли Китан Василев вкара единственото попадение за победата на Локомотив София с 1:0 над Пирин във второто на орлетата домакинство от първенството на Втора Лига. Домакините загубиха с гол в 82-та минута, след груба грешка в отбрана и бърза контраатака, завършила с гол на Китан Василев.

Първото полувреме премина почти изцяло под диктовката на пиринци. Орлетата създадоха няколко опасни голови положения и изглеждаха опасни при статични ситуации. В 37-та минута те дори успяха да отбележат гол, но страничният рефер маркира аут при изпълнението на корнера. Златинов бе много близо до гол в 28-та минута, но ударът му с глава бе избит под гредата от вратаря на гостите Василев.

Втората част отново започна с териториално надмощие за домакините, но до чисти голови положение не с стигаше. Зелените изпуснаха парата в края на мача, когато след грешка в отбрана бяха наказани. В следващия мач пиринци гостуват на Литекс Ловеч, а двубоят е в понеделник 19.08 от 18:30.

13 коментара
12 Август 2019 10:50 | Пирин
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Иве, всичко много хубаво ... спонсорство, нови автобуси, нови седалки, погасени задължения, бюджети, пари, а-у...

ама няма ли да вземем вече и точки да печелим...


12 Август 2019 10:51 | смеееех
Оценка:
15
 (
17
 гласа)

2 дни по-късно пуснахте статията за мача. Евала, това се казва то "актуална и навременна информация".


12 Август 2019 10:59 | КирУ
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Тая карикатура, кандидатка за Аскеер за главна женска роля, къде е да се появи да обясни къде в бизнес плана са домакински загуби. Само да маже порти става, ама и там си оставила ръцете. Как излиза наяве поредната схема за изборите на камбата. А тримата почерпени фена на Кончето да започнат да кажат


12 Август 2019 11:16 | ники
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Нали трябваше да им връщаме за миналата година, или забравихе, че ни спасиха от отпадане... какво толкова е станало, ревете като бебета, за два дена нищо не става. Колко фена имаше на стадиона, колко подкрепяха отбора- срам и позор за глада, само псувни и идиотщини. Иначе кметО, Кучката, Венко и т. н са виновни, общината да дава, Ива да дава, а хората като трябва да се бръкнат- айде на сектор бадеми


12 Август 2019 11:47 | Мони
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Струма са получили най-накрая разрешение от политбюро да пуснат статия за поредния резил... Ох колко жалко е да си платена поръчкова медия...


12 Август 2019 11:55 | Математик
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Кмета +кучката+Венко +спуснатата с парашут лелка, първикурсничка в ЮЗУ =Пирин във В група.


12 Август 2019 12:49 | феникс
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

В тоя мач единствените, които показаха футболни качества бяха Владислав Златинов и Иван Пушкаров. Донякъде и Мартин Динов. Всички други бяха трагични. А тоя Ахмед Адемов е скаран с футбола. Няма такава паника като му подават топката, на стадиона всеки път изтръпвахме като топката отиваше към него.


12 Август 2019 14:03 | TheProducer
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Все пак пуснаха статия, което е добре (макар и доста закъсняла). Дано се учат и работят по-сериозно, за да се концентрираме върху истинската тема. А тя е, че на Пирин е нужно време, но не разпознавам спортна стратегия. Вероятно ще се наложи смяна на тренера. Иначе старото ръководство е изчерпано. При толкова псувни към мен бих си тръгнал. Въпрос на чест и елементарно чувство за самосъхранение. Като баща на национал, едва ли на Венко му е до парите. Нека постъпи мъжки и освободи място за нови идеи. Новите собственици заслужават начално търпение и обективен поглед. Нека ги похвалим за положените до момента усилия като задължения, седалки. Само с критика човек губи желание. Нека и те имат разбиране, че след толкова мизерия сме жадни за (бързи) успехи.


12 Август 2019 15:31 | Miro
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Отбора си игра много добре. Но се вижда, че няма класа в предни позиций. В защита си допускаме обичайните грешки заради младоста ли или това им е нивото. Но очаквам същата мъка като миналата година, просто нивото си ни е ниско.


12 Август 2019 18:45 | зелен фен
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Г-жо Уорън,

видяхте ли сега какво наследство ви оставя предишния собственик? Видяхте ли сега че започвате от нулата. Ни спортно-техническо ръководство, ни мъжки отбор, ни юноши. Дано имате воля и търпение, защото както е видно, ви предстои много работа. На колебаещите се фенове, също ще им кажа да имат воля и търпение, вижда се че новите собственици работят. При една добра сплав между фенове и собственици, съм абсолютно убеден че до 2-3 години Пирин ще е един от водещите отбори в страната Просто ни е орисано пътят ни да е трънлив и неравен. Но така е по-сладко. Успех !

САМО ПИРИН !


12 Август 2019 20:31 | Запознат
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Госпожа Уорън (бивша продавачка на закуски в центъра на Джумаята) не е настояща, а спусната с парашут уж нова собственичка, не е ли стряска факта, че е записана тази година 1 ви курс в ЮЗУ, или, че идва от фирма, която за 2017 та година е отчела загуба от 119 000 лева, за 2018 та има печалба 40 000 лева?


12 Август 2019 22:56 | Emo
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Ало Струма не ми трийте постовете. Емо Павлов е пълен схемаджия. Докато тоя се върти около Пирин, никой не може да ме убеди че в Пирин нема схеми. Просто този индивид се увъртел в тото схеми, както беше преди при селтака Шенсой.


14 Август 2019 12:14 | Койчо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Схемата е много добре планирана от хората стоящи зад новия собственик. Знаем ги всички. Не е Венко. Именно те поставиха тази симпатична дама да се излага и поеме цялата отговорност. Бушон, който ще изгори, но ще получи своето, ще изпълни целта за тиха смяна на собствеността на ОФК Пирин. Този отбор в този състав ще изпадне. Феновете ще скочат, ще се наложи Общината да се намеси и ще изкупи всички дялове обратноно пред дилемата да изчезне клуба и така ще приключи сагата Кмет-Пирин. Двойно счетоводство се води, малко влагат, а обявяват огромни суми. Така ще приберат огромни суми от нас данъкоплатците.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар