Таекуондистите на Чо Елит Разлог с нова придобивка, тренират по системата на Антъни Джошуа

17 февруари 2020 15:10   1 коментар   8201 прочита


Визитата на основателя на клуб по таекуон- до WTF Слави Рачев в родния град Разлог, бе съпроводена с много емоции и изпитания за състезателите. Първо треньорът изненада младите таекуонисти с нова система за тренировки Blaze pod. Клуб Чо Елит е първият wtf клуб с такава система в залата, която се прие много добре от децата и направи тежките тренировки по забавни.

От няколко години световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа тренира с Blaze pod и се готви за тежки тежкия сблъсък с нашия Кубрат Пулев. След приятната изненада дойде и неприятната, а именно изпит за защита на следващото ниво в цветните колани. Слави Рачев препита 11 състезатели, които получиха диплом за завършена степен. Треньорката на клуба в България Аксения Пулина също присъства на изпита.

Днес треньорът Слави Рачев си замина за САЩ, където през април ще бъде част от поредния огромен спаринг лагер в Мексико където в Пуебла, Мерида и Акапулко.Освен разложкият майстор ще участват Габриел Мерседес, втори на олимпиада от 2002 година, Даниел Еспиноза шампион от параамериканските игри.

Припомняме, че председателят на клуб Чо - Елит Разлог и основател на таекуон - до клуб в Ню Йорк Слави Рачев взе участие в 6-ия международен спаринг - камп в Трикал, Гърция през август 2019 година.

1 коментар
17 Февруари 2020 20:22 | Анонимен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ех... наистина хубава статия, но поне да имахте и добър редактор. Правописните и граматическите ви грешки са под всякаква критика.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар