Таекуондистите абонирани за бронза в Италия, спортист №1 на Благоевград и Банско Н. Кехайов без титла

15 март 2010 00:18   2 коментара   10878 прочита
Н. Кехайов
Н. Кехайов


Н. Кехайов

М. Богданов по телефона от Италия

Таекуондистите ни станаха абонати на бронзовите медали на европейското първенство във версия ITF в Италия, съобщи с немалка доза неудовлетворение по мобилния си телефон от Апенините президентът на родната федерация Марио Богданов. Дори световният първенец от Санкт Петербург преди 5 месеца и спортист номер 1 на Благоевград и Банско за 2009 г. Николай Кехайов трябваше да се задоволи с третото място в коронната си дисциплина - спаринга.

На почетната стълбичка стъпи и абсолютният дебютант в селекцията ни Станислав Арабаджийски. В последния ден на надпреварата броят на българските отличия от най-малко благородния метал набъбна на 16, а титлите са три. Спечелиха ги Любина Спасова в категория до 75 кг, Лидия Дукова при най-тежките + 75 кг и дамите ни в отборния спаринг, водени от благоевградската снаха Албена Малчева. Единственото сребро за страната ни донесе ветеранът Тодор Козладеров на туль /форма/.


Още за: таекуон-до   медали   Италия   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
15 Март 2010 02:51 | haaa
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Мисля че нашите спортисти са малко ощетени в миналото имаха повече поощтрения и апартаменти включително.Може и да не съм прав за сега но в миналото беше така .А специално на Ники му пожелавам много здраве и повече успехи!


15 Март 2010 19:49 | приятел
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Марио да не мисли ,че има вечни неща ...най-вече в спорта - така е има силни генераций после слаби ,после пак силни...важно е да се следва правилния път и школата да се поддържа ! Да се грижи за младите таланти и нещата ще си дойдат на мястото !




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар