Таекуондисти отново тренират в залата на незаконния парк "Македония" в Благоевград

28 май 2020 11:25   3 коментара   4837 прочита


След няколко дни прекъсване, таекуондистите от клуб Фолкън отново се върнаха в залата, която е на територията на парк "Македония" в Благоевград. Инспектори от РДНСК изпратиха предписание до общината, че терените не могат да се ползват като място за отдих. Сградите, които се помещават в парка бяха запечатани, а спортните клубове, които тренираха в тях останаха на улицата.След остър отпор от страна на ръководителите на клуба спортистите бяха върнати в залата .

Откакто е изграден паркът в него вече няколко пъти са провеждани концерти, фестивали и други спортни събития. От общината заявиха, че вече са предприели мерки за узаконяване на терена. Докато паркът получи АКТ 16, спортистите ще продължат да тренират в залите. Вече два три дни таекуондисти и кикбоксьори провеждат занимания в залата, тъй като получиха разрешение от Министерството на здравеопазването да провеждат тренировки на закрито.

Марти Иванов


Още за: парк   Македония   Благоевград   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
28 Май 2020 15:08 | ...
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Това парк ли е ... много е смешно като го наричате парк, а са просто офиси под наем


28 Май 2020 15:50 | Ръсавецо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

На едни узаконяваме на други не може


29 Май 2020 01:01 | Онзи
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Този "парк " без акт 16 беше постоянно под ключ при управлението на предишния кмет, там влиза ха само членове на герб със спортни клубове, а даже и кметската щерка се омъжи там.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар