Световна шампионка с болезнено решение: Албена Ситнилска напусна съпруга си и Благоевград и поиска да продаде медалите си заради финансови проблеми

25 октомври 2020 10:23   18 коментара   40674 прочита


Най-известната блгоевградска спортистка, Албена Ситнилска - многократен световен на и европейски шампион в таекуондото и кикбокса обяви за продан част от най-скъпите  си отличия и златния си пояс заради финансови проблеми.  

“Заради ситуацията с коронавируса се случиха неприятни неща в моя живот. Това ме накара да се замисля как толкова години съм влагала в спорта и в един момент се оказва, че нямам нищо. Не виждах смисъл от всичко, което съм постигнала. Имаше обаче добри хора, които ми помогнаха да се откажа от продажбата и да търся друг начин. Когато имаш дете и виждаш, че не можеш да се грижиш за него само с финансите от спорта, се отчайваш", сподели пред журналиста Красимир Боев Албена Ситнилска. Тя не скри, че вече е напуснала Благоевград след раздялата със съпруга си Вергилий Ситнилски. 

"Инвестирах много пари в жилището на бившия ми вече мъж в Благоевград. Сега нямам свое", призна Албена,посветила живота си на 4 годишната  Христея 

Албена е една от най-силните и опасни българки в бойните спортове. Пръвата европейка титла е отпреди 16 години.Носител е на 30 европейски и световни медала в различните дисциплини на таекуондото и в кикбокса 

През 2019 година Албена спечели и наградата "Златен пояс" в категория най-добър спортист при жените от Националната асоциация на бойните спортове. Тя е няколко пъти Спортист на годината в Благоевград.
П. Попов  

 


Още от: Спорт

Принтирай статия
18 коментара
25 Октомври 2020 11:01 | 333
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Много жалко. Кураж, ще се справиш. Горе главата, момиче!


25 Октомври 2020 11:09 | 777
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Имаш силен дух, ще се справиш със всичко!


25 Октомври 2020 11:13 | Ушев
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

И на Вергил не му стигнаха жените. Сега стой сам дома и си пиши с малките тайклондиски спокойно...


25 Октомври 2020 11:33 | Зрител
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Глупако, напиши поне “таекуондистки” правилно...
Леле, колко прост, неграмотен народ....


25 Октомври 2020 12:06 | Познат
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

Албенка ако си беше седяла на дупето, а не да се големее, сега нямаше да е в София а тук и да продължава да я издържа мъжа и !!!!


25 Октомври 2020 14:10 | gradski
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Албена пропусна да добави, че друга жена ползва нейното оборудване в апартамента.
А дали е гражданка с пари или селянката с торбите вие ще кажете:)


25 Октомври 2020 14:36 | Бреййййй
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Много е лесно да се изкарваме невинни жертви като имаме “достъп” до медиите... тя търси спонсор сега и ще каже всичко.... монетата винаги има 2 страни


25 Октомври 2020 17:17 | Цветан с апартаментите
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Като не може да се издържа със спорт, да вземе да си намери работа.


25 Октомври 2020 22:43 | gradski
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Идеална е да роди дете на някой смотан софиянец с пет бона заплата - има ги много.
С работа пари не се изкарват.


27 Октомври 2020 09:24 | аз
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Вергил я докара до тука... Има една приказка хубавите ябълки все прасетата ги ядат... та така, провали и живота този смотльо, такава жена и спортистка, и майка... глупак. Но.. и жените... в името на семейството, дават всичко от себе си, за да прислугват на някой мухльо, който както обикновенно не те оценява. Но тези с джуките и силикона винаги са добре, защото мъжете са комплексари... Ако България беше нормална държава и жените получаваха адекватно заплащане, мъжете ще си умрат сами...


27 Октомври 2020 09:25 | ///
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

До градски : И защо да го споменава, нали затова го е напуснала...


27 Октомври 2020 14:01 | Смешни сте
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

С кое я съсипа бе gradski, с това че я направи от посредствен състезател в многократен шампион, че няма 2 работни дни черно на бяло, че и гледа детето докато тя звездее и се чуди кой да .... как п С кое я съсипа бе gradski, с това че я направи от посредствен състезател в многократен шампион, че няма 2 работни дни черно на бяло, че и гледа детето докато тя звездее и се чуди кой да .... как пък ме ви стана жал за самотна майка с дете, която работи и си гледа детето САМА, за някой инвалид който едвам преживява с 200лв на месец или родителите на такъв човек, които не виждат светъл лъч в живота си ?! Айде слезте на земята, хората имат истински проблеми, това че албена няма кой да я издържа вече - НЕ Е ПРОБЛЕМ !!!!


27 Октомври 2020 20:58 | gradski
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Не ми разбрахте коментара госпподине.
Запитах тази жена която я е изместила коя е.
Жена гони друга жена. Мъжът обикновено не разбира какво става.
Тя е дошла от София в нашия град не за да работи, а за да има брак.
Трябвало е да е по подготвена - тук е за корави хора не е за всеки.


28 Октомври 2020 12:16 | очевидец
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

до смешни сте : Господине, ако човек не носи данните за спортист, не само физически, но и много други качества, които трябва да се притежават, няма как някой да направи от посредствен спортист многократен шампион. В това отношение Албена е за пример! И не ми говори за жал към някои други, просто на мъжа и не му стигнаха жени в тоя град, докато накрая не си намери майстора с тази, която в момента е с него... Не мога да разбера защо жена трябва да търпи някой, а в същото време той да си вее коня ??


29 Октомври 2020 10:51 | Смешни сте
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

До очевидец - ти като си такъв очевидец, защо не се запознаеш с любоните похождения на Албена по време на брака и, тогава говори за другите ?! А по отношение на самородният и талант и възможности - как биха се развили без треньорите и ?! Подценявате треньорската професия, а няма успял спортист без добри треньори! Аман от псевдо разбирачи изказващи се “компетентно” а най-вероятно нямат и ден в някоя спортна зала!!!!


29 Октомври 2020 21:35 | Някой си
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

А извинявайте, ма като много силна спортистка и личност, с това си интервю излезнахте много слаба. И до колкото си спомням от другите ви интервиюта, вашият живот е посветен на спорта и сте нон стоп в залата, много ми е интересно кога и как се грижите за вашата дъщеря. Много неблагодарно сте се изказвала за всичките ви помощници и най-вече за бившият ви мъж, който ви е бил и треньор. Много си повярвахте, че вс можете и вс сама и сега какво, другите са ви виновни. Че сте спортист да, че ни правите горди да, че спорта в бг е мн неблагодарен, неплатен, неуценен да, но всеки сам си избира пътя. Най - лесно е да се хленчи. И накрая най-грозното и тъжно в цялата тази картинка е, че вс това натроение и мрънкане ще го отнесе дъщеря ви, както се слупва винаги. Дано да греша и детенцето нищо да не разбере от тази драма. И това Вергил с кой е бил или е, на никой не му е работа и не го интересува, щото пък госпожицата няма друг мъж и страда сама по него.


30 Октомври 2020 15:35 | gradski
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

С пет лева е дошла в Благоевград с толкова си е тръгнала.
Като си беден винаги могат да те уволнят или разведат. Трябва да имаш спестени пари.
Сега си е взела карта за софийски градски транспорт, и отива да тренира богаташки копеленца - за да върже разходите.
Дано да случи на мъж там. После нещата ще тръгнат.
И още нещо:
При брак в България между беден и богат. Обикновено богатия първи изневерява - защото може да си го позволи..


10 Ноември 2020 19:29 | Я
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

И ся кой с кой е последно, че не разбрах нищо от вас. И една клюка като хората не можете да разкажете. Той имал жена, тя много мъже... само аз ли ги виждам сам по сам? Или изобщо не са разделени?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар