Съдията от Симитли Ст. Апостолов без проблеми в Лига Европа

20 юли 2019 15:43   16 коментара   9440 прочита


Стефан Апостолов от Симитли ръководи реванша от първия предварителен кръг в Лига Европа между черногорския Будучност и Транс (Естония). Двубоят в Подгорица завърши с победа на домакините - 4:1, предаде pirinsport.com. Първият мач също завърши с победа 2:0 за Будучност. Срещата в Черна гора не създаде проблеми на съдията-депутат Апостолов, който вдигна само 3 жълти картона.

Асистент съдии на срещата в черногорската столица бяха Мартин Венев и Мирослав Максимов от Сандански, а 4-ти рефер Ивайло Стоянов от Петрич.


Още от: Спорт

Принтирай статия
16 коментара
20 Юли 2019 16:54 | Стамат
Оценка:
-28
 (
54
 гласа)

Ама с четенето има проблеми!


20 Юли 2019 17:12 | Борислав
Оценка:
-18
 (
48
 гласа)

И със съдийството има проблем, миналата година цяла Европа се смееше на трите смешни дузпи, които отсъди.


20 Юли 2019 19:40 | Симитли
Оценка:
-32
 (
60
 гласа)

Тоя не може да чете те депутат го направили смешна държава, това са хората на Герб


20 Юли 2019 20:35 | Брежани
Оценка:
17
 (
35
 гласа)

Ама си дава заплатата за инвитро деца. Безсрамници само плюете


20 Юли 2019 21:16 | Бобо
Оценка:
13
 (
31
 гласа)

Момчето си е Ок, съдийство на ниво, депутат с благородна кауза..


20 Юли 2019 21:25 | Gg
Оценка:
-21
 (
51
 гласа)

Нормално, имат милиони, баща му окраде всичко и рекетира всичко живо в Симитли.
А вие се залъгвате че дава едни 5 000 на месец за инвитро..


20 Юли 2019 22:29 | Борислав
Оценка:
-39
 (
63
 гласа)

Съдийството на ниво, депутат с благородна кауза....?? Такава глупост може да напише само някой роднина на сричащия Стефчо.


21 Юли 2019 05:19 | Благой
Оценка:
-8
 (
10
 гласа)

По отношение на сричането, то е свързано със силно притеснение и дебютното му излизане на трибуната в НС. На всеки се е случвало да говори забавено и отсечено при силно вълнение, както и да му се мрежат редовете на написаното. Ако беше го прочел три пъти преди да излезе на трибуната, той щеше да го каже почти на изуст със свои разбираеми за всички думи. Много е умен, висико интелигентен и с харизма млад мъж и преди всичко истински човек. Докоснете се, направете контакт с него, поговорете и ще разберете каква класа е този начетен мъж. А в съдийството винаги има пристрастие към домакин или гост от страна на зрителите. Там нещата са 80% субективни, но се допускат и грешки, които не са лишени и от асове в съдийството. Още много мъничко му трябва опит и обиграност и ще бъде безупречен и желан и в депутатството и в съдийството. Дерзай млади момко, чака те голямо бъдеще.


21 Юли 2019 06:03 | Благой
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Хей, критикари, ограничени жалки получовеци, нима Меркел като трепери и едва не припада, а Юнкер залита и едвам ходи понякога, тези същите доказали се световни и европейски величия нямат доказани и неуспорини качества? Знаете ли какво свръх натоварване е емоционалното притеснение и отговорното вълнение? Педантичното отношение и престарателната отговрност т. е., самонавиването в представянето, понякога си правят шега и с гениалните хора - политици, държавници, учени, артисти, спортисти и пр., и пр. Моля ви, нека всички бъдем толерантни към подобни рядко случващисе, но случващи се почти на всеки в живота човек. Г-н Апостолов аз Ви вярвам и съм убеден във Вашите високохуманни обществени, политически, културни и професионални качества! Мързеливите и нереализирани хора критикуват, клюкарат, завиждат и злобеят, а такива като Вас работят, обгрижват, търсят, взимат и изпълняват решения, поякога много трудно и не винаги както го разбирате, усеате и желаете. Бъди благословен и винаги боец!


21 Юли 2019 07:06 | Благой
Оценка:
-7
 (
9
 гласа)

Стефчо, нападките към теб забрави,
На душата своя ти простор дари!
Здраве и щастие до безкрай получи
И радостни мечти с усмивка ти сбъдни!
Винаги се изправяй когато те газят
И знай, че теб Божите сили те пазят!
Ти намирал си топлина даже и в студа
От малък, корав и силен си в снега и леда!
Гледат те, коментират те много гадатели,
Но ти имаш базброй верни приятели!
Силен, добър и щедър към всичко в света,
С достойнство и доблест си и към лювовта!
Ти самият си изтъкан от Божествени лъчи-
Чаровен, скромен, с Ангелската светлина.
Младостта ти е букет от човешките съдби,
Името и делата ти са сърцето на любовта!21 Юли 2019 10:50 | Щепсел
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Последните три коментара са написани от.... Стефчо, но с помоща на сложни думички от чичко гугъл.


21 Юли 2019 11:42 | Селски бек
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

На тоя татко му Поли какъв обитак беше като съдя по селските групи, постоянно ядеше шутове ама явно му е било малко.


21 Юли 2019 15:15 | Благой
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Такива като Поли и Стефчо мъжкари забравете, че са гугълкари, а виж такива, които бълват рядка консинстенция из устата на сто процента са тъпанари.


21 Юли 2019 15:47 | Щерев
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Видя ги цяла България какви са, кой как чете, кой как свири. Другото е ала бала.


21 Юли 2019 23:46 | Благой
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Много е важно какво искат да видят очите, да чуят ушите и най - вече колко е развито съдържанието на органа дето Бог ги е сложил за да подпомагат развитието на сетивата чрез съдържанието наречено мозък, а на някои им служат за да дооформят олигофренската им визуалност. Стига сте вмирисвали пайзажа с акото през ... Спрете с психическото разстройство, което ви мори непрекъснато. От време на време не влизате ли в ремисия. Може да Ви се помогне, стига да не стане късно. Послушайте ме, няма да сбъркате. Време е да заприличаме на човеци за да ни уважават и да уважаваме. Кажете по - деен и по - успешен КМЕТ от ПОЛИ и по - реализирал се млад чоек в Благоевградска област, а защо не и в национален мащаб. Жалко е да си кълчите несправедливо езиците за такива светли и позитивни, истински всеотдайни в професиите си и загрижени за всеки човек Божи създания. Хвала Вам баща и син. Бъдете все така явление за човечност и състрадателност към всички хора, имащи необходимост от вас! Бог да ви благослови!


22 Юли 2019 09:50 | Мартин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Значи ако някой срича пред цяла България, а другия се държи като селски бек-олигофрен, това хората виждат и чуват, те не са добре и това не е истина. Ха ха, то бива лизане, ама ставате жалки.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар