Студентите се надяват да счупят каръка в 13-ия си мач

05 февруари 2011 00:14   2 коментара   15491 прочита
Б. Тенев
Б. Тенев


Б. Тенев

Баскетболистите на “Академик Благоевград” приемат “Видабаскет” в 13-ия си мач в “А” група утре и се надяват фаталното число да се окаже щастливо за тях. Досега студентите имат само загуби, но в последните два мача срещу “Черно море” и “Рилски спортист” показаха, че са почти готови за дългоочакваната победа. Единственият кадрови проблем, който трябва да решава треньорът Николай Хаджиев, е свързан с участието на Боян Тенев. Синът на бившия баскетболист на “Пирин” Николай Тенев вдигна температура през седмицата, пропусна няколко занимания и до последния момент ще бъде под въпрос за сблъсъка с видинчани.

Топреализаторът на “Академик Благоевград” Явор Иванов вече не чувства болките в коляното, които го измъчваха в “Арена Самоков” миналата седмица и едва ли има нещо против да подобри личния си рекорд от 51 точки за сезона, колкото наниза на варненци. В тима се завръща опитният център Георги Атанасов, който бе спрян от полицейските си задължения за срещата с “Рилецо”. Мачът с “Видабаскет” е от 17.00 ч. в новата зала на ЮЗУ “Н. Рилски”, входът е свободен.


Още за: баскетбол   мач   Н. Хаджиев   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
06 Февруари 2011 12:28 | Догодина....
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Айде таз година булка, догодина люлка :))))) хахахаах..... т. е. таз година всички им го вкарваха, догодина тряа се напънат и да родят някой и друг кош :))))) Само ми е странно за какви студенти става въпрос - студентските отбори си играят в студентски първенства, няма такова животно - университетски клуб да играе първенства на баскеболната федерация, има си студентска спортна асоциация, която си организира студентски първенства.... стига сте лъгали обществеността и ректора на ЮЗУ, защото тая далавера може да му коства прекалено много!!!


07 Февруари 2011 23:17 | ЖорЕ Бекъма
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

А НСА разбирачо ... ?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар