Станислав Костов Тийм спечели третото издание на благотворителния турнир Скапто къп 2019

23 декември 2019 10:56   2 коментара   11389 прочита


Кметът Р. Томов не уважи и това събитие

В Благоевград за трета поредна година се проведе футболният турнир СкаптоКъп 2019, в който участие взеха футболни звезди от цяла България. Инициативата е благотворителна и събраните средства ще подпомогнат Многопрофилната болница за активно лечение в Благоевград.

Сред участниците тази година бяха Св. Дяков, Ст.Костов, Сп. Делев, Н. Бодуров, Юлиян Попев, Антон Костадинов и други. Финалът на благородната инициатива беше сложен с мач между отборът на звездата на Левси – Слави Костов и младежите на Пирин Благоевград, който бе спечелен от отбора на синия нападател. По време на благотворителен търг бяха разиграни фланелки с автографи на легендите на българския футбол Христо Стоичков и Димитър Бербатов, както и много други известни български звезди на терена.

Средствата от турнира ще бъдат дарени за модернизация на операционна зала в Родилно отделение, както и Детско отделение към МБАЛ Благоевград. За фланелката на Барселона анонимен дарител плати 4000 лева, а за топката дама спечели търга с 1200 лева.

Паралелно с големите батковци, в турнира участваха и детски отбори по футбол. След турнира и награждаването звездите на турнира не пропуснаха и купона, с който официално бе закрито третото издание на Благотворителния турнир Скапто къп 2019. Това бе поредното спортно спортно събитие, което кметът на Благоевград Румен Томов не уважи с присъствието си.

С. Стоянов

2 коментара
23 Декември 2019 12:15 | ДОНЧО
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Там няма пиене кво да прави Томов?


24 Декември 2019 07:34 | апаш камбитов
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

абе дончо, къде и кога изкара курсовете по тъпизъм




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар