Спряха състезателните права на Антъни Иванов

27 септември 2023 18:19   3 коментара   7336 прочита
сн.Бгнес
сн.Бгнес


сн.Бгнес

Управителният съвет на Българска федерация плувни спортове (БФПС) взе единодушно решение за спиране на състезателните права на състезателя на ПСК “Черно море” Варна Антъни Иванов за срок от три години и му налага парична глоба в размер на 2000 лв, пише gong.bg.

Причина за санкцията са серия медийни изяви на Иванов, в които чрез неверни твърдения, клевети, внушения и обиди той уронва престижа както на БФПС, отделни състезатели, треньори, членове на Управителния съвет на централата, така и на спортни институции като Министерството на младежта и спорта (ММС), Българския олимпийски комитет (БОК) и Антидопинговия център.

В продължение на месеци УС на БФПС запази неутралитет по започнатата от Антъни Иванов атака срещу българското плуване, българските плувци, ММС и БОК. Неверните твърдения, обиди и клевети, които Иванов изказва пред българските медии и аудитория, бяха подадени от негова страна и до международни сайтове, ангажирани с отразяването на плувните спортове, заявяват от БФПС.


Още за: плуване   Антъни Иванов   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
27 Септември 2023 21:41 | дебил
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тоя се простреля сам в крака.


27 Септември 2023 23:09 | Brendo
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Sho ni interesuva za tia parcali we


29 Септември 2023 10:38 | junteeniot
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: -- https://marketl.ink/biocos
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар