Спрете да плетете интриги в “Пирин” и помогнете на клуба да си събере парите от ЦСКА и “Локо” /Пд/

30 октомври 2010 00:20   4 коментара   12187 прочита
Шефове, фенове-акционери, треньор и футболисти - членове на сдружение “Бъдеще за “Пирин” нищиха в продължение на часове проблемите на “Пирин”
Шефове, фенове-акционери, треньор и футболисти - членове на сдружение “Бъдеще за “Пирин” нищиха в продължение на часове проблемите на “Пирин”


Шефове, фенове-акционери, треньор и футболисти - членове на сдружение “Бъдеще за “Пирин” нищиха в продължение на часове проблемите на “Пирин”

Думата изпадане е табу в съблекалнята, твърдят капитанът Бл. Макенджиев и македонецът З. Златковски

Феновете-акционери в елитния “Пирин” призоваха абдикиралите от издръжката на клуба свои колеги от групировката Г-15 на Петър Байкушев да спрат да плетат интриги около отбора и да престанат да мътят главите на футболистите със слухове, че ще доведат сериозни инвеститори. Неприемливото поведение на Байкушев, Емил Павлов и компания бе обсъждано на срещата на членовете на сдружение “Бъдеще за “Пирин”, което придоби контролния пакет акции от Николай Галчев и хората му, с новия изпълнителен директор Емил Наков. На сбирката присъстваха и старши треньорът Костадин Ангелов, капитанът Благой Макенджиев и нападателят Зоран Златковски. Привържениците се обединиха около становището, че вместо да пречат, бизнесмените от Г-15 трябва да помогнат за събиране на парите от трансферите на Борис Галчев в ЦСКА и на Драги Коцев в “Локомотив” /Пд/ и с това да дадат своя дял за предотвратяване на кризата в тима на зелено-белите.

Водещите фигури в сдружението увериха, че прогнозите за скорошен колапс в “Пирин” са силно преувеличени. Макар че положението не е цветущо, ситуацията все още е под контрол. Задържаме се в златната среда по финансова обезпеченост в “А” група. Имаме давания, но имаме и вземания. Усилено се търси генерален спонсор на клуба, кандидати не липсват, изнесе подробности от разговорите на срещата, която беше затворена за медиите, пресаташето Велислав Елезов. Повече от час по деликатната тема - бъдещото финансиране, стратегията разяснява директорът Е. Наков.

По втория тревожен въпрос - оцеляването в елита, наставникът К. Ангелов изрази твърдата си убеденост, че отборът му има място в майсторската група и няма да промени статута си. Думите му подкрепиха придружаващите го футболисти. В съблекалнята никой не произнася думата изпадане, увериха Макенджиев и Златковски.

4 коментара
31 Октомври 2010 23:32 | член за пирин сс
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

вие не сте пирин-вие сте мак.слава
ако нямате нищо общо с мак.слава (симитли) защо взимате процент от мицански? кога той е играл в пирин?


01 Ноември 2010 13:52 | Таната Оцев-Орлето
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Дефакто отбора е обидинен , и те притежават пакета на Байкушев , кьм който се числи и Мицански елементарно е . Айде смело напред в който не тупти ПИРИН-ска крьв да мьлчи. Пирин люпилна на звезди


01 Ноември 2010 13:54 | Таната Оцев-Орлето
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Дефакто отбора е обидинен , и те притежават пакета на пардон моя грешка на Галчев , кьм който се числи и Мицански елементарно е . Айде смело напред в който не тупти ПИРИН-ска крьв да мьлчи. Пирин люпилна на звезди


02 Ноември 2010 02:27 | член за пирин сс
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

наистина си об ъркан мазен пъпчо
какъв байкушев те гони бе мухльо? мицански никога не е играл в пирин-той е кадър на мак.слава, а сегашния отбор е наследник на мак.слава
члчен за пирин сс(смешни селяни) - продадоха се за по 2 кебапчета и 1 бира




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар