Спортика се измъчи, но обърна ЛП Суперспорт за победата с 2:1

16 октомври 2019 09:51   2 коментара   6115 прочита


Сребърните медалисти от изминали шампионат Спортика Благоевград постигна трудна, но напълно заслужена победа с 2:1 срещу ЛП Суперспорт. Домакините излязоха с новите екипи, подарени от спонсора, а след контузия в игра се появи Вени Дона Сърбинска.

След нулево първо полувреме и един удар в гредата за гостенки, на терена в село Рилци всичко по- интересно се случи след почивката. В 60- та минута грешка в защитата на Спортика ненаказана от Лидия Боянова за 0:1.

От тук до края на мача момичетата треньора Радослав Креснички опитаха всичко за пълен обрат и успяха. В 80-та минута Вероника Гоцева изпълни перфектно пряк свободен удар и изравни за 1:1.

Две минути пред края на мача Антонина Шопска надбяга защитник на гостите, изпревари и техния страж и с глава изпрати топката в празната врата за 2:1.

При този резултат приключи мача, а победата и трите точки изпрати Спортика на първо място във временното класиране с актив от 10 точки, с три победи едно равенство.

Пълдин е на второ място със същия точков актив, а НСА е на трето място с 9 точки, ни и мач по-малко. В събота Спортика гостува на Енко в Пловдив, в мач от петия кръг в шампионата по футбол при жените.


Още за: Спортика   победа   Суперспорт   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
16 Октомври 2019 11:24 | Тео
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Спортика оле, оле....


17 Октомври 2019 21:24 | Един фен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Поздравления, бъдете упорити и следвайте мечтите




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар