Спортика (Благоевград) загря за новия шампионат с победа в Гърция

05 септември 2019 13:41   1 коментар   6871 прочита


Отборът на Спортика спечели последната си контрола от подготовката, като надигра с класическото 3:0 домакините от "Кралицата на Траки" от град Ксанти. Благоевградчанки съчетаха приятното с полезното и след няколко часа на плажа, излязоха на терена и победиха гъркините.

На изкуствения терен момичетата на Спортика се приспособиха бързо и още до почивката поведоха с 1:0, а автор на попадението стана Силвия Джалева. Асистенция записа едно от новите попълнения Михаела Арабаджиева. След почивката Антонина Шопска с два гола довърши домакините и донесе победата за Спортика.

Повторен дебют за Спортика направи Ина Димова, а първи минути с екипа на благоевградчанки записа Гергана Илийчев. Веси Махлелиева нацели гредата, а заради контузия двубоя пропусна Вени Дона Сърбинска. Домакините, които играят с почти идентична емблема с тази на Барселона, не затрудниха с нищо елитния български тим.

Еднодневната екскурзия с морски и футболен привкус се оказа изключително ползотворна за момичетата на Радослав Креснички, които само след два дни ще започнат защита на сребърните медали от миналия шампионат по футбол при жените с гостуване на новака в групата Левски Чепинци в събота от 16.30 часа.

Марти Иванов


Още за: Спортика   победа   Гърция   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
06 Септември 2019 07:31 | Един фен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Поздравления. Желая много успехи




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар