Спас Делев опроверга спекулациите за завръщане в родния Пирин

06 май 2015 12:43   3 коментара   7396 прочита


Нападателят на Локомотив Спас Делев опроверга спекулациите за завръщане в Пирин Благоевград към този момент. Крилото на "смърфовете" не отрече информациите, че има запитване от родни клубове за трансфер, но отказа да хвърли повече яснота.

- Появи се информация, че Пирин Благоевград проявява интерес да те върне, запознат ли си?

- Няма нищо такова. Нищо не е вярно от това, което се пише. Въобще не е ставало дума да се връщам в Благоевград и мисля, че на този етап няма как да се случи това.

- А има ли интерес от страна на друг български отбор?

- Има, не крия, че има интерес от доста отбори тук от България, но няма да споменавам имена.

- Локо София, Берое...

- Няма да споменавам. Има интерес, но няма да разкривам кои са отборите.

- Ще останеш ли в Локомотив Пловдив?

- Още преди две седмици след мача казах, че бъдещето на Локомотив Пловдив не е сигурно и ако има някаква яснота, тогава ще решим какво ще правим. Ако не се намери благодетел, който да осигурява пари за Локомотив, мисля, че няма кой да остане в този отбор, защото няма бъдеще.

- Значи ако се намери благодетел, ти си готов да останеш?

- Зависи от много неща. Чувствам се добре в Пловдив, много обичан от хората.

- Ако не се получат нещата, къде ще продължиш - в България или в чужбина?

- Не знам, всеки един футболист иска да излезе навън. Аз съм излизал, връщал съм се, но всеки иска да играе навън, защото виждате каква е ситуацията в България.

- Ти остана разочарован от последното ти излизане в чужбина...

- Не, не сън разочарован, беше ми хубаво дори. Няма как да се оплача от Испания, отборът, хората бяха уникални. Просто не се разбирах с треньора и затова си тръгнах. Шест месеца без да играеш, без да влизаш в групата и да не ти дават обяснение за какво, е много тъпо. Но се надявам пак да имам възможност да изляза навън.

- Все още ли Николай Жейнов ти е мениджър?

- Не.в момента ме представлява адвоката ми Радостин Василев. С Жейнов се разделихме откакто отидох в Испания и не поддържаме контакт.

- Обеща ли са ви по заплата и половина в Локо, наистина ли от доста време не са ви плащали?

- Положението в Локомотив се знае, че не е добро. Има забавяне на заплати. Тази седмица от ръководството заявиха, че нови хора ще влязат в управлението на клуба и обявиха, че ще има някакви пари, но ще видим какво ще стане. Не са ни ги обещали тези заплати, но се надяваме да вземем нещо, че така не се издържа, каза пред Plovdiv24.bg нападателят от петричкто село Ключ.

3 коментара
06 Май 2015 14:39 | ал капоне
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Олекна ни, праз зелев няма да идва в пиринката, урааааа


06 Май 2015 18:30 | МИШО
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

НА КОЙ МУ СЕ ИГРАЕ В ГРАМАДА С МАРУЛЕВО И СЕНОКОС?!?!? ПО ДОБРЕ В КЛЮЧ, ТОЙ Е ПО БЛИЗКО ДО ПЕТРИЧ-СТОЛИЦА НА ФУТБОЛА В ОБЛАСТТА, А СТРУМСКИЯ БОТЕВ ДА СИ РИТА С ОЩАВА И ФУТБОЛИСТИТЕ СЛЕД МАЧ ДА ПАСАТ КОЗИТЕ ...ДОКАТО ПОМАКА КЕМАЛ КАПЧИН, ГОНИ ТОПКИТЕ НА ИГРИЩЕТО НА БОТЕВ, ФУТБОЛ В ДЖУМАЯТА, НЯМА ДА ИМА .....


06 Май 2015 19:50 | ТОМИ
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

МНОГО НАСЕРИОЗНО СЕ ВЗЕМА БЕ СЕЛСКИ ПЪДПЪДЪК..... ПОТРЕБВАЛ СИ НИ В ДЖУМАЯТА, И БЕЗ ТЕБЕ ГРАДА Е ПЪЛЕН СЪС СЕЛТАЦИ. АРЕ У КЛЮ4 ПИНОКИО.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар