Собственикът на Пирин П. Белогур: Беше тежка година,очаквам много победи в Първа лига

23 юли 2021 13:47   8 коментара   9296 прочита


Собственикът на Пирин Благоевград Пол Белогур посочи целите на тима през новия сезон в efbet Лига. Британецът говори пред камерата на DIEMA SPORT.

„Много съм щастлив, че съм в Пирин. Беше наистина тежка година, но ние успяхме. Радвам се за играчите, защото се трудиха много и постигнаха целта да се върнем в елита. Трябва да отдадем заслуженото и на треньорския щаб начело с Уорън Фийни, който свърши чудесна работа. Разбира се, промени начина, по който тя се вършеше“, заяви Белогур.

„Спечелиме подкрепата от хората в Благоевград и ми повярваха, че можем да направим нещо и успяхме. Ще ви кажа какво искам и очаквам от Пирин – победи, победи и само победи. Имаме 32 мача от първенството и нашата работа е да излезем на терена и да играем по най-добрия начин“, добави още той.

„Много е просто, колкото повече победи имаме, шансът да станем шампиони нараства. Можем ли да спечелим лигата? Абсолютно“, каза британецът.

„Вярвам в българските играчи и че тази страна може да създава таланти. Трябва да им се дава шанс. За нас е привилегия, че имаме футболисти с такива качества, които са от нашата школа. Нашият приоритет винаги ще бъде да даваме шанс на българските играчи. Ще направим каквото е нужно, за да продължим да се представяме добре и разбира се, феновете в Благоевград да са доволни, което е най-важното“, заяви Белогур.

„Ако можех да виждам в бъдещето, щях да ви кажа на кое място виждам Пирин, но не съм магьосник. Нашата цел е във всеки един мач да се представяме по най-добрия начин. Доволен съм от Уорън Фийни. Той въведе нова методика на тренировките в Пирин. Мисля, че тази година ще е успеем да направим Пирин организация, която се самофинансира и да не зависим само от спонсорите. Вярвам, че можем да изградим много таланти, които да продадем в други отбори“, добави още той.

„Гледам мачовете на тима и се наслаждавам на всеки един от тях. Това е едно от любимите ми неща. Всеки един от играчите ми е любим, защото играят като отбор и се надявам това да продължи. Ако сме силен колектив, ще дойдат и победите. Надявам се да изградим целия сезон. Това ще е нещо уникално. Надявам се феновете да идват на всеки един мач. Ако започнем да печелим пари, защо да не направим стадиона? Това е начинът клуба да става по-голям“, каза собственикът на Пирин.

  •  
8 коментара
23 Юли 2021 14:33 | Пирин
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Айде, аирлия да е! Успех, Пиринци!


23 Юли 2021 14:40 | караваната на Кончето
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

спуснатия с парашут менте собственик пирамиди фараони


23 Юли 2021 17:11 | поп Нафърфорий
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Сега по един белоГур, и со здраве!


23 Юли 2021 17:12 | Ристе
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Кой изгони Васил Петров от Пирин?
Кои некадърници стоят зад това?


23 Юли 2021 23:55 | мите
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Айде стига рева за Васил Петров
нито е добър треньор нито има лидерски умения да е ръководител няма смисъл да пиша какво може защото се знае


24 Юли 2021 08:33 | Ами сега
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Очакваме финансови далавери на наш гръб.


24 Юли 2021 22:27 | ???
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Какви злоупотреби може да има на твой гръб. Да не спонсорираш отбора


25 Юли 2021 22:48 | Калоян
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не ги разбираш нещата, не всичко е пари, за един истински фен е обида ако някой мач е нагласен.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар