Сливничани нанесоха първа загуба на “Перун” в Кресна, нападател на домакините счупи китка

01 март 2011 00:14   3 коментара   14896 прочита
Кр. Трайков
Кр. Трайков


Кр. Трайков

“Сливнишки герой” спечели с 2:0 срещу “Перун” и нанесе първа загуба на съперника си в Кресна за сезона. Развръзката дойде между 70-та и 82-та мин., когато гостите взеха точките с два гола на златната резерва Христо Петров. Настроението в тима на домакините бе помрачено и от контузията на нападателя Венци Стоянов, който падна, счупи дясната си китка в 50-та мин. и президвика намесата на лекаря и дежурната линейка. “Перун” заслужаваше поне равенството.

Началото бе за сливничани, но от 15-та мин. до първия гол инициативата владееха избраниците на наставника Красимир Трайков. Пропуски на Карачоров, Драчев, Топалов, Михайлов, Стоянов и дебютанта М. Тушев обаче спасиха “Героя”. Дочух подхвърляния, че сме дали мача. Няма такова нещо. Бяхме без 6-7 контузени основни футболисти, но въпреки това играхме здраво и загубихме съвсем незаслужено, коментира Кр. Трайков.

“ПЕРУН”: В. Костадинов, Николов, Ангелов /30-Панев, 75-Стоилов/, Тросков, Чобанов, М. Тушев, Драчев, Карачоров, Топалов, Михайлов, Стоянов /50-Б. Костадинов/.

3 коментара
01 Март 2011 12:30 | тони
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

браво кресна


01 Март 2011 13:04 | чичо Скруч
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А какво ще кажете за 10 бончета, които сде въртят в общественото пространство.....????


01 Март 2011 13:48 | Славейко Андреев
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не унивай Кресна. И по големи отбори са падали в отделни мачове. Класата се показва не в отделни мачове, а в постоянството през целия футболен сезон. Вярвам, че накрая вие ще бъдете сред първите. Затова на празника на Баба Марта ви пожелавам здраве и живот и напред и нагоре към челото. където ви е мястото.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар