След три поредни победи младшата на "Пирин" претърпя загуба у дома

04 април 2016 14:23   5723 прочита


В неделя ОФК "Пирин" Благоевград младша възраст паднаха от ПФК "Славия" София с 1:2, на стадиона в благоевградското село Рилци.

Първото полувреме започна успешно за пиринци, като в 10-та минута с красива атака през центъра на терена, Мартин Бояджиев с хубав удар отбележи за 1:0.

След този гол гостите натиснаха орлетата и от фал в 14-та минута, те изравниха резултата. Амбицирани след падналия гол благоевградчани заиграха много правилно и създаваха голови ситуации, но безрезултатно. Насъбралата се публика бурно подкрепяше младите таланти, което еимоверно им повлия за добрата игра. При това равенство и двата отбора се оттеглиха на почивка. Второто полувреме продължи със същият натиск на "Пирин", като на няколко пъти имаха шанса да поведат в резултата. Към средата на втората част след изпълнение от ъглов удър, гостите отбелязаха и победния си гол, след неразбирателство пред вратата на домакините. До края на срещата и двата отбора имаха своите положения, но топката така и не попадна в мрежата на двете врати.

Следващия мач на пиринци е на 09.04.16 година от 16:00 часа в благоевградското село Рилци срещу отбора на ПФК "Спартак" Плевен.

Гергана Мазнева


Още за: среща   отбори   врати   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар