Синът на Гунди от Гоце Делчев оценен на 500 000 евро

04 февруари 2011 00:12   3 коментара   23118 прочита
Ив. Макриев
Ив. Макриев


Ив. Макриев

Цена от 500 000 евро поставиха шефовете на “Ашдод” на сина на Иван Макриев-Гунди Димитър Макриев. Това е сумата, срещу която евреите са склонили да продадат голаджията си на руския “Криля Советов”. Преди да се стигне до сключване на сделката, неврокопчанинът трябва да убеди треньорския щаб на братушките, че ще им свърши работа, в неделния спаринг на тима в турския курорт Анталия.

Националът изгледа в сряда вечерта от трибуните победата на все още настоящите си съотборници с 1:0 над “Макаби” /Петах Тиква/ в осминафиналите на турнира за купата на Израел. Неговият съгражданин Костадин Хазуров също получи почивка и отборът му “Бней Сахнин” отпадна от надпреварата след поражение с 1:3 от “Ирони Ришон” /Лезион/.


Още за: Д. Макриев   трансфер   цена   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
04 Февруари 2011 10:25 | мнение от региона
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Макриев е много талантлив играч. Жалко че ЦСКА и Левски даваха предимство на измислени чужденци, а не заложиха на него, когато бе в редиците им.
Пожелавам му успех. Той си е голаджия по рождение.


04 Февруари 2011 20:54 | АЛО кРАСИМИРА
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

СТИГА ВЕЧЕ ДЕ. ВИНАГИ КОГАТО ИМА НОВИНА ЗА МАКРИЕВ СЛАГАШ СНИМКА НА БАЩА МУ, ИЛИ ПЪК ПИШЕШ СИНЪТ НА ЕДИКОЙ СИ .ПИШИ СИ НАПРАВО САМО НЕГОВОТО ИМЕ И СЛОЖИ НЕГОВА СНИМКА. ПЪК И ТАКА ЩЕ ГО ВИДЯТ ДА ГО ПОЗНАВАТ И ТЕЗИ КОИТО НЕ ГО ЗНАЯТ. ТОЙ Е ДОСТАТЪЧНО ПО-ИЗВЕСТЕН ОТ БАЩА СИ ЗАДА НИ ОБЯСНЯВАШ ЧРЕЗ НЕГО ЗА КОГО СТАВА ВЪПРОС!!!!!


06 Февруари 2011 20:53 | 888
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Е ДА, НО ЧАСОВНИКА Е НА РЪКАТА НА БАЩА МУ..... А КАТО ПРИСТИГНЕ И САМОВАРА ГЛЕЙ КВО СТАА.....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар