Шефът на БФС Б. Михайлов дойде със закъснение в Благоевград

13 ноември 2010 00:18   2 коментара   19471 прочита
Б. Михайлов
Б. Михайлов


Б. Михайлов

Заяви: Има сигнали за уредени мачове

Президентът на БФС Борислав Михайлов пристигна със закъснение в Благоевград в четвъртък вечерта за работната среща в хотелски комплекс “Езерец” с президентите на клубовете от Югозападната “В” група. Босът на родния футбол се оправда със задръстванията по Е-79, но увери, че ще навакса пропуснатото в дебатите с пространна информация от доверените си хора, участвали в дискусията в лицето на отговорника на първенствата и турнирите под егидата на централата Антон Попов, съдийския шеф Костадин Костадинов, председателя на ЗС на БФС - София Димитър Кукуванов, президента на Аматьорската футболна лига Румен Вълков и секретаря Валентин Чакъров.

Има постъпили сигнали при нас за уредени мачове. Включени сме в системата на УЕФА за наблюдение на евентуални уговорени срещи. Така или иначе обаче, това са само сигнали, които сме дали на прокуратурата, защото тя е органът, който може да разследва, заяви Б. Михайлов в отговор на запитване дали знае, че двубоят на “Марек” с “Калиакра” в турнира за купата на страната от декември м.г. попада в черния списък на заподозрените. Бившият вратар обаче не се ангажира с посочване на конкретни мачове и имена на замесени отбори. Колкото до това, че първенството ни е ясно и “Литекс” ще е шампион, нищо не мога да кажа. Това са твърдения на президента на “Славия” Венцеслав Стефанов и трябва да питате него. Ако му вярвате, играйте тото, препоръча БФС шефът.

Той изрично подчерта, че визитата му в столицата на Пиринска Македония не е предизборна. Това не е предконгресна, нито следконгресна среща. Дошъл съм да се видя с хората и да обсъдим проблемите им. В условията на криза и ние, и клубовете сме зле. Колкото ни позволяват възможностите, ще помагаме, каза още Михайлов. Рекордьорът по участия в националния отбор оцени като големи шансовете на България да получи домакинство на европейското първенство за младежи през 2013 г. Разполагаме поне с четири стадиона, които отговарят на изискванията, имаме хубави хотели и летища, остава само да си оправим магистралите, демонстрира оптимизъм стражът на четвъртите в света от САЩ-94.


Още за: Б. Михайлов   БФС   среща   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
15 Ноември 2010 08:45 | фен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Лепената коса-вън от БФС. Перуката е слуга на джуджето от с.Микре.


15 Ноември 2010 09:02 | Замунда
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ще закъснее я! Като не знаят какво и колко пие.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар