Шефът на белите В. Стефанов: На финал сме, този път грешка няма да има

09 април 2011 00:14   3 коментара   12075 прочита


Президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов прати своя отбор на финал далеч преди мача с орлетата. Не се притеснявам от нищо, макар че всичко е възможно. Убеден съм обаче, че този път грешка няма да има и ще се справим с "Пирин". За нас е важно да излезем максимално мобилизирани, за да стигнем до финалния мач, където да се види кой кой е. Ни най-малко не искам да подценявам съперника, но шансовете му са нулеви, заяви шефът на белите.

Бившето орле Деян Молдованов, който с гола си спаси славистите от отпадане срещу "Черноморец" онзи ден, също прогнозира успех на сегашния си тим. Доволен съм от жребия. Очаквам да се справим с доскорошния ми клуб. Те са боеспособен състав и мястото им в класирането на "А" група не отговаря на потенциала им, но вярвам, че сме по-добри от тях и ще ги отстраним, изрази оптивизъм защитникът, който премина на Овча купел тази зима, а преди 2 г. игра във финала срещу "Литекс" на ст. "Георги Аспарухов".

3 коментара
09 Април 2011 07:32 | Българина
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Стефанов, много просташки говориш пред журалистите. Гледах те по Канал-3. Псуваш, простотия.


09 Април 2011 08:03 | Само Пирин Благоевград
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ха ха страх ги е славистите гащите им треперат от страх да не загубат мачо това напрежение и победата на всека цена ке им изеде главата на славия


09 Април 2011 10:28 | Киро от Кукуряхцево
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Торбалан май пак се изказва прибързано... С Пирин никой не знае как ще завърши.
Или нарочно говори така, за да продаде отново мача на дилърите.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар