Шефовете на “Пирин” /ГД/ в паника, пращат парламентьор да моли наставника Й. Боздански да остане

05 януари 2010 00:16   1 коментар   16310 прочита
Й. Боздански
Й. Боздански


Й. Боздански

Шефовете на “Пирин” /ГД/ изпаднаха в паника от задаващата се раздяла с наставника Йордан Боздански. Слуховете пращат благоевградския Зико начело на “Вихрен” за втория дял от първенството, което изправя неврокопчани пред угрозата да останат не само без футболисти, но и без човека, благодарение на когото отборът оцелява в периода на голямата криза. Кметът Владимир Москов спешно е натоварил изпълнителния директор на клуба Иван Близнаков да издири старшията и да му се примоли горещо да не напуска.

Самият Боздански не потвърди, но и не отрече за офертата от Сандански. Все още настоящият му отбор трябва да поднови тренировки следващия понеделник. С настъпването на новата година още един футболист изрази твърдото намерение да си събере багажа от Гоце Делчев. Това е Калоян Зарчов, който по примера на съотборниците си Ганчев и Чолев предпочете да смени клубната си принадлежност за втория дял от първенството. Триото играчи прояви разбиране и се съгласи да прекрати договорите си по взаимно съгласие. Очаква се ключовите фигури в състава всеки момент също да внесат молбите до Арбитражния съд, които носят в джобовете си още отпреди месец, ако пиринските началници не им издължат договорените суми.

В опит да свие разходите до минимум ръководството на тима взе решение отборът да мине без традиционния зимен подготвителен лагер и да трупа мускули за пролетния полусезон в домашни условия. Същевременно Ив. Близнаков анонсира привличането на две попълнения в защита, за които се знае, че са носели екипите на елитния “Миньор” /Пк/ и съименниците от Бобов дол.

1 коментар
05 Януари 2010 21:19 | гоце дел4ев
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

да си ходи крака да не му стапва в гоцето пове4е на зико.стоиков или солаков 6те се справят и отбора 6те се спаси




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар