Шефовете на орлетата подкрепиха треньора Шенсой срещу рефера Спасов

22 септември 2009 00:20   2 коментара   34223 прочита
Д. Младенов
Д. Младенов


Д. Младенов

Дубълът с резервите от Бургас разгроми “Б” отбора на “Черноморец”, пренебрегваните нападатели Д. Младенов и З. Златковски вкарват по два гола

Шефовете на орлетата подкрепиха солидарно треньора Наджи Шенсой в критиките му срещу съдийството на Стефан Спасов в бургаския квартал “Лазур” срещу “Черноморец”. На “Дъбравска” 1 дори се наслагва мнението за внасяне на официална жалба от свирката на перничанина. Основните претенции към съдията са, че е допуснал прекалено твърда игра от страна на домакините, което в добавка към непривичния изкуствен терен е станал причина за загубата. Очаква се ръководителите на зелено-белите да излязат с призив към председателя на Съдийската комисия Димо Момиров да спре да праща Спасов на мачове на благоевградчани. Никой от пиринските началници обаче не отвори дума на какво се дължеше неоправданата пасивност на гостите, след като останаха с човек повече в 47-та мин. - на нареждане от пейката или на самоволна проява на тактически наивитет от играчите.


Още за: ПФК Пирин   подкрепа   Н. Шенсой   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
22 Септември 2009 21:59 | Стоян Костадинов
Оценка:
-16
 (
62
 гласа)

Стефан Спасов мн повлия на мача и допусна мн груба игра на изкуствения терен , всеки втори фал бе за Бургазлий , и при попадението на 2рия гол на Бургазлий имаше играч от Пирин , паднал пред полето на Ганев, а за попадението на Драги може мн да спорим, той не беше в засада а, а имаше др наш играч в пасивна заада ,които не влиаеше на играта т.е. не кьм него бе топката подадена, ако бе кьм този играч подадена топката тогава ве4е е могло да се вдигне. Тьй че правилно е било отношението на страничния рефер да не пледира за пасивната засада!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар