Шефовете на орлетата подариха на ЦСКА Б. Галчев и Сп. Делев без пари

01 юли 2010 00:18   4 коментара   20150 прочита
Борис Галчев
Борис Галчев


Борис Галчев

Двамата футболисти в червения списък за Германия, заканите, че няма безплатен обяд, се оказаха блъф за наивници

Легитимните шефове на орлетата от групировката Г-15 подариха на ЦСКА без пари най-конвертируемите си футболисти Борис Галчев и Спас Делев. Двамата бяха включени вчера в ударната група на червените за двуседмичния лагер в Германия, където от днес започва същинската подготовка на вицешампионите за новия сезон. Репортерско проучване установи, че по сметката на ПФК “Пирин” няма преведен нито лев за трансфера на играчите, с което се потвърдиха опасенията за топлата връзка на остатъчната част от акционерите във футболното АД на Благоевград със собствениците на армейците от фирмата за събиране на боклуци “Титан” в ущърб на клуба от областния център.

Заканите на Петър Байкушев и хората му, че безплатен обяд няма и че ще върнат Галчев и Делев на 1 юли на стадион “Христо Ботев”, ако ЦСКА не развърже кесия, се оказаха блъф за наивници. Преди няколко седмици председателят на надзорния съвет в оставка Николай Галчев извади на светло договора за продажбата на съфамилника му от Добринище, според който ЦСКА трябваше да брои 420 000 лева по схемата 120 хиляди при подписването на контракта на 30 януари 2010 г. плюс 300 хиляди до 15 март 2010 г., в противен случай следва автоматичното му прекратяване. До ден-днешен по официален път пари не са пристигнали, а пасивната позиция на ощетената страна, в случая “Пирин”, провокира съмнения за нерегламентирани плащания.

По подобен начин стоят нещата с екзекутора на “Динамо” /Москва/ Делев. По силата на споразумението между благоевградчани и софиянци младежкият национал игра със статут на преотстъпен на “Българска армия” срещу 150 000 евро, които ЦСКА издължи. С изтичането на наемния срок 30 юни т.г. обаче трябваше да приключат преговорите за окончателното откупуване на джобния нападател от петричкото село Ключ с начална миза 400 000 евро. “Титаните” обявиха цената за прекалено надута и отказаха да платят, но вместо да се върне в родния тим, крилото стегна куфарите за Германия, а от “Дъбравска” 1 обясниха, че чакат пристигането на боса на ЦСКА Димитър Борисов от САЩ в края на седмицата, за да финализират сделката, без обаче да се ангажират с разплащателни срокове и с конкретна сума.


Още за: Б. Галчев   трансфер   ПФК ЦСКА   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
01 Юли 2010 05:42 | хахахаха
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

....ееее Байкуш....какво стана бе...преди месец се тупаше ж гърдите, но и тогава никой не ти вярваше де - да ти кажа да не би нещо да си се объркал-ХАХАХА.
Ей пак затриха отбора тези смешници .


01 Юли 2010 10:10 | ...............
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

АБЕ ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ .550 000 ЕВРО И 420 000 ЛЕВА ЗА ДВАМА МИНИ РЪСТОВИ ИГРАЧИ КОЙ ЩЕ ПЛАТИ БЕ МАЛОУМНИЦИ?ПОВЕЧЕ ОТ 300 000 ЛЕВА НЯМА КОЙ ДА ПЛАТИ И ЗА ДВАМАТА В ПАКЕТ.


01 Юли 2010 14:11 | ...
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Бай Кушо за пореден път показа, че е едно просто безгръбначно влечуго !




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар