Шефовете на ФК “Копривлен” върнаха отбора в групата

22 септември 2010 00:18   5 коментара   9492 прочита
Ал. Кабзималски
Ал. Кабзималски


Ал. Кабзималски

Шефовете на ФК “Копривлен” се отказаха от първоначалните си намерения да разпуснат отбора на едноименното село и го върнаха в зона “Места Запад”. Така тимът хвана последния влак за сезона в пиринската бундеслига, защото след изиграването на III кръг щеше да бъде окончателно изхвърлен. Както е известно, непосредствено преди старта на първенството копривленци се обадиха в Областния съвет на БФС - Благоевград и предупредиха, че се отказват от участие, въпреки че вече бяха картотекирали състезателите си. От ФК “Копривлен” недоволстваха от факта, че трябва да играят в зона “Места Запад”, но нямаше как да ги пратим в “Места Изток”, защото там е “Граничар” /Копривлен/, заяви председателят на областната централа Александър Кабзималски.

Миналата седмица обаче ми телефонираха, че са размислили и искат да се върнат. При това положение ще им бъдат присъдени служебни загуби за първите два кръга, уточни Ал. Кабзималски.

5 коментара
23 Септември 2010 10:26 | Неизвестен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Боклук е този Кабзималски, съсипа орешкият футбол...


23 Септември 2010 14:44 | ПИРИНСКАТА БУНДЕСЛИГА
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

КАКВО ВИ Е ВИНОВЕН КАБЗИМАЛСКИ ТА ВИЕ /ОРЕШЕ/ НЯМАТЕ НИКАКВИ УСЛОВИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ФУТБОЛНИ СРЕЩИ. ПОМНИТЕ ЛИ СЛУЧАЯ С ИЛИНДЕН-ТЕХНИЯ ВРАТАР ВИ ВКАРА ГОЛ ОТ ТЯХНАТА ВРАТА .ТОВА ВАЩО Е ДЕТСКО ИГРИЩЕ. ВИЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ИГРАЕТЕ ДАЖЕ И ТАМ КАДЕТО СТЕ В МОМЕНТА.


27 Септември 2010 12:04 | Неизвестен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

1. Не техният вратар, а нашия му вкара гола... важно е да се знае
2. Ние имаме сключен договор за наем на игрище (което отговаря на всички критерии) , който боклука не го признава
3. Недейте така да ни отписвате, питайте който и да било от футболната общественост в региона дали ние неможем да играем или дали сме грубияни като Илинден


28 Септември 2010 19:25 | ppp
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Да се знае от всички отбори от група Места-Запад.
1.Не искали да играят в тази група защото била ПОМАШКА????
2.Играят на всеки мач с нередовни.
3.Посрещнете ги подобаващо, по помашки.


30 Септември 2010 10:11 | Неизвестен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Злобата и зависта бликат от твоите нескопосани изречения, неможеш да ми опонираш по разумен и интелигентен начин и пишеш "Помаци, Помаци, Помаци" колкото и пъти да го пишеш, не ще се намери отбор за моментакойто ще ни победи по честен път - а това не ти дава мира и си пиши помашки неща, но истината ще те разяде отвътре...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар