“Септември” удържа “Черноморец” само едно полувреме

11 юли 2011 00:12   1 коментар   13367 прочита
Юри Васев
Юри Васев


Юри Васев

Орлето А. Костадинов на проби в “Светкавица”

Футболният отбор на “Септември” изигра добро първо полувреме срещу “Черноморец” в контролата, която бургазлии спечелиха с 3:0 в Ракитово.

Симитличани бяха равностойни на елитния си съперник, дял за което имаха и новите попълнения Веселин Ганев, Андон Гущеров и Калоян Стоянов. Във втория си мач за деня наставникът Димитър Димитров-Херо извади нов отбор, напълно различен от този, който завърши 1:1 с “Малеш” преди обяд. Веднага след почивката старшията на “Септември” Юри Васев замени всички с изключение на бранителя Мирослав Николов. Това даде явно предимство на акулите, които поведоха в 55-та мин. с гол на Георги Андонов.

Четвърт час по-късно Венцислав Христов удвои преднината, а крайния резултат оформи Рикардо Азис в 80-та мин. Доволен съм от играта на тима през първото полувреме, защото се противопоставихме успешно на съперник, който е доста по-напред в подготовката от нас, заяви Ю. Васев. Междувременно орлето Антон Костадинов напусна лагера на “Септември” и отиде да пробва късмета си в редиците на новака в елита “Светкавица”. Следващият спаринг на отбора от Симитли е с третодивизионния “Беласица” в сряда.

“СЕПТЕМВРИ”: Ганев, М. Николов, Тодоров, Томов, Ралчовски, Караканов, Т. Костурков, Гущеров, Лулейски, Стоянов, Цв. Николов /Васев, Кацарски, Илиев, Я. Костурков, Балтов, Лазаров, Ат. Николов, К. Златанов, См. Златанов, Дюлгеров/.

1 коментар
12 Юли 2011 14:11 | благоевградчанин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

каква е тази измислена статия!?!?!? Костадинов не отива за проби, него го искат в Светкавица-друг е въпроса, дали той ще приеме. И защо вие от Струма не се поинтересувате от малко факти, преди да пишете небивалици?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар