„Септември“ (Симитли) стартира лятната си подготовка с нов треньор, нови попълнения и шест контролни срещи

01 юли 2022 18:18   1 коментар   8925 прочита


След кратка почивка „Септември“ (Симитли) стартира лятната си подготовка с нов треньор, нови футболисти и с уговорки за шест или седем контролни срещи преди началото на новия сезон.

Преди началото на първата тренировка на септемврийци отец Спас Веселински отслужи водосвет и благослови момчетата, пожелавайки им една ползотворна подготовка и много успешен футболен сезон.

През новия сезон старши треньор на отбора ще бъде Стефан Гошев, а негово помощници ще са Спас Стоименов и Методи Илиев.

Треньорският щаб ще разчита на някои от опитните футболисти на „Септември“, както и на няколко нови попълнения, млади момчета от втория отбор на „Пирин“. В отбора се завърнаха и Боби Сандев и Лъчезар Дафков, които натрупаха много мачове в трета лига.

По време на лятната си подготовка „Септември“ ще изиграе шест или седем контроли, като сред съперниците на тимът ни ще бъдат отборите на „Левски“ (Крумовград), „Ботев“ (Ихтиман), Банско, „Пирин“ (Разлог), „Пирин“ (Гоце Делчев), „Септември“ (София) и „Беласица“ (Струмица), които ще върнат визитата от есента.

Кметът на Община Симитли Апостол Апостолов, председателят на Общински съвет Симитли Вилимир Александров и техническият директор на „Септември“ (Симитли) Пламен Скендерски също присъстваха на първата тренировка на септемврийци, като пожелаха на отбора мотивация, хъс и много победи на терена!


Още за: Симитли   лято   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
03 Юли 2022 10:30 | Гражданин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Евала, добре ще са Симитли




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар