“Септември” изпусна лидера във Враца, губи още един нападател

08 ноември 2010 00:18   4 коментара   9030 прочита
Цв. Николов
Цв. Николов


Цв. Николов

Футболният отбор на “Септември” не успя да спре лидера “Ботев” и загуби с 1:2 във Враца. Гостите започнаха мача досто мотивирано и в 11-та мин. Цветан Николов откри резултата след отличен извеждащ пас на Николай Димиров. При отбелязването на гола защитник на домакините се стовари с цялата си тежест върху крака на нападателя, който беше заменен принудително. Очаква се днес Цв. Николов да бъде прегледан, за да се установи каква е контузията на коляното му. В 19-та мин. Н. Димиров изведе фронтално срещу вратаря Цанков и резервата Кирил Николов, който обаче стреля неточно и пропусна да реши мача.

Светослав Валериев изравни с глава след центриране от статично положение в 29-та мин. Пет минути след началото на втората част реферът Севгин Адем отсъди дузпа, но Симеон Райков не успя да уцели очертанията на вратата. Трите точки за “Ботев” донесе бившият защитник на “Марек” Асен Чалъков, който вкара с глава след корнер в 59-та мин. В допълнителното време Емил Драчев беше съборен с мощен бодичек в пеналта на врачани, но арбитрите не посмяха да посочат бялата точка.

“СЕПТЕМВРИ”: Църваришки, М. Николов, Илиев, Ралчовски, Балтов /58-Шумантов/, Караканов, Самокишев, Лулейски, Лазаров /79-Драчев/, Цв. Николов /16-К. Николов/, Димиров.


Още за: ФК Септември   загуба   ФК Ботев   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
08 Ноември 2010 13:07 | :))
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Браво, Цецко:)) Айде и да се оправяш, че някой трябва голове да вкарва:)


08 Ноември 2010 17:54 | хъм- хъм
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

А, убавец... а....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар