Санданският Кройф запълва игровия график на банскалии

10 януари 2011 00:18   2 коментара   30041 прочита
Хр. Златинов
Хр. Златинов


Хр. Златинов

Бившият футболист на “Пирин” /Бл/ Христо Златинов-Кройф е привлечен за каузата на втородивизионния “Банско” за запълване игровия график на отбора през зимната пауза. Отборът от ски центъра под Тодорка е избрал за база от 31 януари хотела на ексорлето в Сандански, който ще съдейства за намирането на съперници за контроли по време на двуседмичния престой на козлите под неговия покрив. Старши треньорът Воин Войнов събира избраниците си на 17 януари.

Вече са договорени 4 проверки, първата от които е 4 дни след встъпителната тренировка срещу “Славия”. Двубоят с белите ще се играе в Сандански, където съставът на Емил Велев пристига на подготовка след проваления лагер в Израел. Другите три мача са с противници от Югозападната “В” група - на 26 януари у дома с “Германея”, 48 часа по-късно на гости на “Места” в Хаджидимово и на 2 февруари с “Перун”.


Още за: ПФК Банско   Хр. Златинов   мач   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
10 Януари 2011 09:56 | петричанец
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ей шушумиго не излагай истинските петричани с такива тъпи коментари!!! Никой не го е страх, няма да го е страх, и няма да искат да играят с нас докато Валяко и Марио Минев не се махнат от отбора!!!


11 Януари 2011 22:28 | 1111
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

пропуснал си истински.... Валяка и марио вече са се махнали от отбора.. взимаи ги ти и донеси светло бадеще на отбора..




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар