Само един от 4-мата национали на "Пирин" титуляр в Германия

15 април 2011 00:10   1 коментар   30023 прочита
Любомир Илиев
Любомир Илиев


Любомир Илиев

Само един от 4-та национали на "Пирин" в юношеската селекция на България набор"95 намери място в стартовите 11 на наставника Александър Димитров за първата от серията контроли от турнето в Германия. Защитникът Любомир Илиев получи треньорското доверие да започне мача срещу сборния тим на провинция Вестфалия, съставен от таланти на кандидат-шампиона "Борусия" /Дортмунд/, "Бохум", "Арминия" и "Падерборн".

В рамката вместо Филип Димитров бе предпочетен Георги Китанов от "Черно море". В резерв останаха и другите две орлета - Смаил Креболиев и абсолютният дебютант Мики Орачев. Спарингът завърши наравно 1:1, гола за нашите вкара от дузпа WСтанислав Дрянов от бургаския "Черноморец".

Междувременно в офиса на "Пирин" на стадион "Христо Ботев" пристигнаха повиквателни за още двама футболисти от ДЮШ на зелено-белите за формацията на страната ни до 18 г., на която също предстои визита в Германия в края на седмицата. Сред избраниците на треньора Атанас Атанасов попаднаха левият защитник Васил Вакадинов и халфът Смилен Златанов, които вече влизат в сметките на старшията на мъжкия отбор на благоевградчани Костадин Ангелов.

1 коментар
15 Април 2011 22:42 | обзървър
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А да завърши слу4айно 2:5?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар