С пари назаем хандбалистите на “Интер” отпътуваха да защитават юношеската си титла

29 април 2011 00:16   1 коментар   11452 прочита
С. Арабаджиева
С. Арабаджиева


С. Арабаджиева

Ръководството на “Интер” взе пари назаем, с които юношите старша възраст на благоевградския клуб отпътуваха вчера с влак за Велико Търново, където днес започват защитата на миналогодишната си държавна титла. Задлъжняхме с 2000 лева, част от тях ми дадоха мои приятели в Петрич, заяви треньорката на “Интер” Софка Арабаджиева.

С 850 лв. помогнаха и състезателите от мъжкия отбор на “Интер Академик”. Сумата представлява двете премии, с които ЮЗУ “Н. Рилски” ги награди за доброто им представяне в домакинските мачове през изминалия редовен сезон на “А” група с вицешампиона “Добруджа” и бронзовия медалист “Спартак” /Варна/

Трогната съм от благородството на момчетата, те дори предложиха да предоставят безвъзмездно парите, но аз не се съгласих с този вариант и настоях клубът да им се издължи по-късно, допълни С. Арабаджиева. Юношите на “Интер” са в една предварителна група с “Локомотив” /Вн/, “Локомотив” /ГО/ и “Калиакра”, чийто тим срещат днес от 13.00 ч. Директните двубои за медалите започват в неделя преди обяд.


Още за: ФК Интер   титла   защита   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
29 Април 2011 11:59 | ???
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

И какво излиза - ЮЗУ продължава да финансира частни клубове, като толерира едни, а пренебрегва други. Горната статия е жалък опит за ПР и въвеждане в заблуждение на обществеността на Благоевград. Далаверата с ЮЗУ и източването на пари под различни "законови" форми е факт и едва ли прозорливите граждани ще се хванат на нещо подобно.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар