С объркан химн и 8 лампи посрещнаха турнира от шампионската лига по футзал в зала “Скаптопара”

19 ноември 2009 00:20   2 коментара   12478 прочита
Ексорлетата В. Гочев и Ст. Илиев гледаха мачовете от първия ред
Ексорлетата В. Гочев и Ст. Илиев гледаха мачовете от първия ред


Ексорлетата В. Гочев и Ст. Илиев гледаха мачовете от първия ред

Дамите на “Спортика” /Бл/ започнаха със загуба от фаворита “Савиндж” /Узб/

На поредица от гафове станаха свидетели шепата зрители в зала “Скаптопара”, където бе открит официално турнирът от шампионската лига по футзал за жени. Присъстващите бяха посрещнати от едва 8 светещи лампи при капацитет на съоръжението от 50 осветителни тела, което принуждаваше отборите да играят по-скоро в сумрак, отколкото в нормални условия. Голямата издънка обаче се получи, когато вместо химна на европейската федерация /UEFS/ прозвуча този на Русия. Въпреки объркването водещият настоя близо 3-минутната мелодия да бъде изслушана докрай, от което най-доволни останаха двата руски тима - “Рокада” и “Душаненки”.

В суматохата организаторите забравиха за ангажирания отец Стоян Бербатов, който трябваше да отслужи молебен за здраве и успех на начинанието. Наложи се бащата на благоевградския международен майстор по шахмат Киприан Бербатов сам да ги подсети за присъствието си и чак тогава бе вместен в програмата. От какофонията най-много спечелиха мажоретките на “Силвана денс”, които излязоха два пъти пред публика.


Още за: футзал   жени   първенство   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
20 Ноември 2009 00:33 | bobo
Оценка:
-4
 (
24
 гласа)

По кой вид футбол са шампиои тези отбори , защото първенство по футзал за жени в България не съществува ? Само заблуждавате хората и не знаете ли , че шампионска лига се организира от УЕФА , а не от УЕФАС ? И писачите и организаторите сте пълни лъжци !


21 Ноември 2009 13:18 | пирин
Оценка:
-10
 (
38
 гласа)

уоооууу аз пък много си харесах една млада футболистка от нашия отбор -Милаааа колко си хубава!!!! жалко че не победиха ама те рускините беха егати тренираните машини....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар