С легитимни рефери "Банско" пак наби аматьорите от "Места"

08 март 2012 00:20   1 коментар   16772 прочита
С. Аесс
С. Аесс


С. Аесс

Вместо фитнес футболистите ринат сняг на стадион "Свети Петър"

Втородивизионният "Банско" и аматьорите от "Места" запълниха паузата в програмата си с втори спаринг за последните две седмици помежду си. Този път курортистите отнесоха съперниците си с класическото 3:0 на стадион "Димитър Лекин" в Хаджидимово, докато миналия месец вкараха само два безответни гола на калната нива-терен в Садово. Тогава символичните домакини вдигнаха вой срещу наетата от самите тях нелегитимна съдийска тройка от селото с обвинения за непознаване на правилата. Това послужи за обеца на ухото на банскалии и изпълнителният им директор Красимир Горанов се погрижи да наеме бригада от лицензирани арбитри от Разлог с главен Ленко Витанов, с което предотврати нови разправии.

Младежкият национал Самир Аесс откри резултата в 20-та мин., дублирайки попадението си от първата проверка. След четвърт час се разписа Вайс Кьосов, а резервата Васил Захариев оформи разгрома в 70-та мин. В мрежата на домакините влязоха още две топки, но цифровото изражение не набъбна заради отсъдени засади. Гредата също се оказа верен помощник на местенци. От селекцията на победителите липсваше само централният бранител Димитър Крушовски, който има проблеми с адукторите, налагащи пълноценна почивка.

Вчера сутринта, вместо във фитнеса, играчите на "Банско" разкършиха с ринене на снега от ст. "Свети Петър", а днес по обед потеглят за Благоевград, където ще се готвят за встъпителния си шампионатен мач тази пролет на гости на "Академик", насрочен за вторник в дома на ЦСКА "Българска армия". От щаба на студентите обаче алармираха, че стопанинът на комплекса в Борисовата градина може да забрани достъпа им до терена, от пернишкия "Миньор" също не са склонни да предоставят домакинството на двубоя и единственото лицензирано съоръжение в посоката на гостуващия тим е ст. "Христо Ботев" в областния център на Пиринско.

"МЕСТА": Симеонов, Летиф, Янкулов, Коджебашев, Шишков, Кръстев, Ушев, Стоилов, Топчи, Панчев, Лефтеров /Павлов, Попов, Райков, Шинлаков, Баханов, Шаматов, Кюмурджиев, Ангелов, Парасков/.

"БАНСКО": Янев, Д. Стоянов, Лечов, Слаев, Ангелов, Шопов, Кьосов, Бл. Наков, Тончев, Аесс, К. Аджов /Ал. Стоянов, Кавръков, Топузов, Спириев, Туджаров, Кехайов, Панайотов, С. Георгиев, Захариев, Гълъбов/.


Още за: ФК Банско   победа   ФК Места   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
08 Март 2012 09:03 | Места
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Абеее тия съдиите им са били виновни в Садово... те са супер спрял отбор... на топката таралеж казват. Г-н Терзиев спрете да раздавате пари от общината на този отбор... давате грешни пари на сулю и пулю... с тези пари може да се направи много за общината!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар