С четирима от мъжете 19-годишните орлета надвиха ЦСКА, син срещу баща гвоздеят на мача

05 април 2011 00:20   1 коментар   12124 прочита
В. Стойков
В. Стойков


В. Стойков

Юношеската формация на елитния "Пирин" надви ЦСКА с 1:0 в елитната група до 19 г. и окончателно се отдалечи от опасната зона в подреждането, където презимува след отчайващо слаб есенен полусезон. На помощ от мъжкия отбор този път дойдоха четирима футболисти - капитанът Веселин Стойков, Руслан Иванов, Костадин Кацимерски и Юлиян Попев.

За последния това беше първи официален мач от близо 10 месеца насам след претърпените две операции. Армейците също хвърлиха на терена в село Рилци подкрепления от представителния тим - ексорлето Благой Макенджиев в рамката, аржентинецът Трекаричи и Томи Костадинов.

В гвоздей на двубоя обаче се превърна сблъсъкът между син и баща Митови. Таткото Добромир, който е треньор на младите армейци, в крайна сметка трябваше да преглътне поражението от наследника си Марио - стълб в центъра на пиринската отбрана. Победния гол в мрежата на доскорошния си съотборник Макенджиев заби Стойков. Свирката надуваше кюстендилецът Младен Пенев. Срещата се игра при силен вятър и на твърд терен, което се отрази върху качеството на футбола.


Още за: ПФК "Пирин"   победа   ПФК "ЦСКА"   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
05 Април 2011 03:37 | а сега де?
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

веско там ти е мястото-при децата
като муха без глава си и си любимец единствено на неспортни хора като идиотите от сс




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар