Ръководството на орлетата обяви: "Пирин няма да бъде арена на политически борби"

10 септември 2019 09:37   14 коментара   10934 прочита


След последните информации свързани с изпълнението на бизнес плана на ФК Пирин, ръководството на клуба излезе с официална позиция преди предстоящите местни избори. В нея изрично се казва, че никой не иска името ФК Пирин да се намесва в политическите борби.

До привържениците на ФК “Пирин” Благоевград,

Скъпи приятели,

Във връзка с някои медийни публикации свързани с бъдещи инвестиционни намерения, които са обвързани с името на клуба, бихме желали да Ви уверим, че всяка една предприета стъпка е ясно и категорично свързана с професионалното развитие на ФК “Пирин” Благоевград.

Целта пред ръководството на клуба е – подобряване на условията на труд за първия отбор и ДЮШ, както и постигане на едно по-професионално ниво във всички аспекти – хранене на състезателите, тренировъчен процес, спортни лагери и т. н.

Инвестиционните намерения в тази посока далеч не се изчерпват само със станалите достояние постъпки, чието реализиране е само въпрос на дни. Тепърва предстоят много подобрения по материалната база на клуба, както и увеличаване на броя естествени тренировъчни терени за нуждите на ДЮШ.

В тази връзка искаме да напомним и още веднъж категорично да заявим, че ФК “Пирин” е една от емблемите на Благоевград и от името на всички във футболния клуб да призовем нашата обща тема да не бъде арена на политически борби, защото от тях клубът единствено страда.

Очаквайте още по-добри новини за вече предприети стъпки, за едно по добро бъдеще на нашия любим отбор.


Още за: орлета   ръководство   клуб   Още от: Спорт

Принтирай статия
14 коментара
10 Септември 2019 10:21 | Васко
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Това Шопова ли го написа?


10 Септември 2019 11:05 | ПИРИН
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Докато негодниците от общината имат нещо общо с отбора, не вярвам и на една дума от написаното


10 Септември 2019 11:23 | Чворски
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

Коя фирма в света ще вземе фалирало дружество с няколкостотин хиляди лева задължения, ще налива пари и няма да махне предишните некадърниците (Венко Попов, Елезов)?


10 Септември 2019 11:32 | Станчо
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Как да няма политическо. За двамата платени фена ли взехте Пирин или да плакнете очи докато пикаете срещу вятъра?


10 Септември 2019 11:33 | нико
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Какви хиляди левове бе, не пишете глупости, Пирин е чист! Пирин е голема планина, Пирин ражда предани чеда!


10 Септември 2019 11:45 | Фен на Пирин
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

До лятото Пирин имаше задължения към Нои, БФС, стари плащания към футболисти, треньори и служители към 650 000 лева, повечето задължения са РАЗСРОЧЕНИ, това е истината.


10 Септември 2019 12:24 | жоро
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Много си запознат, ама май пишеш на изуст, големи смешници сте, всички си плямпате чули-недочули или така ви изнася да си пишете и сами да се надъхвате с лъжите си! Спрете се с простотиите!


10 Септември 2019 12:42 | ПИРИН
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

Кое е лъжа, това че Пирин губи от зидаромазачи и сервитьори, това, че виновниците за липсата на резултати още подпират бюрата си на Дъбравска или това, че нито един качествен футболист създаден от школата ни не желае да се завърне в родния клуб, заради гореспоменатите негодници . А може би това, че подаряваме талантите си на други отбори и вместо парите да влязат в клубната каса отиват в джобовете на шайка некадърници, които по друг начин не умеят да заработят дори за насъщния . Не е лъжа, за съжаление е ИСТИНА


10 Септември 2019 15:18 | дени
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

И кои са качествените футболисти създадени в школата, които не искат да се завърнат в отбора, кои таланти подариха? Къде играят тези така наречени таланти сега в Барселона ли, в Милан ли, в Реал Мадрид ли ? За какви таланти бълнувате, гледайте реално на нещата, знае се, че има много недоволни, че не са на хранилката на отбора, но уви, това явно е приключило, та за това скачте по хората работещи там. Пирин ще става силен отбор благодарение на стабилните спонсори и на хората, които знаят какво значи Пирин, а не такива като вас много разбиращите по форумите! Честито на печелившите! Напред орлета!


10 Септември 2019 15:38 | ПИРИН
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Ами попитай Венко и Елезов, кои са тези футболисти. Попитай ги на колко от тях се обадиха и бяха отрязани от всички . Имаше дори изявление от клуба по този въпрос, че след като сега не желаят да се завърнат в Пирин, утре няма да са необходими . А иначе за статистиката двадесет процента от футболистите в Ефбет лига са преминали през ПИРИН . Дори в Септември, който е във втора лига половината футболисти са от Пирин, но не пожелаха да се завърнат в Благоевград заради ВПП


10 Септември 2019 19:12 | благоевградчанин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

U -19 ;ПИРИН; -; ЦАРСКО СЕЛО;


10 Септември 2019 19:25 | тцтцц
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

1-4 трагична работа, царвски не ставаш


11 Септември 2019 13:33 | Читател
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

В нашата родина БЪЛГАРИЯ точно политиката=интереси е неизменна част от футболните клубове .
Може ли да не заблуждавате привържениците.
За тези 2-3 год. отборът се запъти за В група и това какво означава.... ОСТАВКИ.
И какво ? Нищо, Е това е интерес, безсрамие ПОЛИТИКА. НЕКАДЪРНИЦИ.
САМО ПИРИН.


11 Септември 2019 16:08 | боби
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Не умирайте от злоба, Пирин ще става много силен отбор, а такива разбирачи като тук хейтващите, сте на свършване. Само Пирин!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар