Рефер от Симитли размахва байрака в нетрезво състояние

16 септември 2010 00:18   8 коментара   11246 прочита
До края на полусезона Г. Томанов /вторият отляво/ сяда сред феновете
До края на полусезона Г. Томанов /вторият отляво/ сяда сред феновете


До края на полусезона Г. Томанов /вторият отляво/ сяда сред феновете

Спират правата му до края на годината

Футболният рефер Георги Томанов-Мами от Симитли бе лишен от съдийски права до края на есенния полусезон. Наказанието е заради появата му в нетрезво състояние на мача от I кръг в зона “Бистрица” между “Балкан” /Церово/ и новосформирания отбор на с. Полето. Срещата завърши 1:1, а Г. Томанов се справи безпроблемно със задълженията си на страничен арбитър, но употребата на алкохол не остана незабелязана за част от играчите на двата тима и длъжностните лица. Според официалното становище на Съдийската комисия към БФС - Благоевград представителят на Темида е прекрачил нормите и е бил добре почерпен, а това не му се случва за първи път.

Питайте Георги Кордев /б. р. - члена на Съдийската комисия към БФС и шеф на реферите в Благоевградска област/ за подробности около наказанието на Георги Томанов, ние само фиксираме санкциите от този сорт и ги качваме в сайта на футболния съюз, лаконичен бе председателят на Областния съвет на БФС - Благоевград Александър Кабзималски.

Официалната формулировка на причината за санкцията е “некоректно поведение и неспазване на служебните задължения”, заяви Г. Кордев. Ако трябва да бъдем по-директни обаче, трябва да кажем, че Георги Томанов е отишъл на мач пиян. Големият проблем е, че при него това не е изолиран случай, задължени бяхме да вземем строги мерки, допълни Г. Кордев.


Още за: Г. Томанов   рефер   алкохол   Още от: Спорт

Принтирай статия
8 коментара
16 Септември 2010 08:47 | simitli
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

само мами


16 Септември 2010 10:17 | Играч
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Сега трябва и другата "дъбица" от Симитли Емил "крокодил" да го изгонят доживот и лека полека може и да се оправят нещата в група "Бистрица"




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар