Разложките ултраси разлепиха 100 плаката “Вън боклуците от ЦСКА”

22 октомври 2010 00:20   6 коментара   19936 прочита


Защитиха имиджа си на червена крепост

Ултрасите от фракцията Sout West Crew-Razlog защитиха имиджа на Разлог като червената крепост на ЦСКА в Югозапада. Местните армейски фенове се присъединиха към протестната акция на сродните организации в цялата страна срещу неадекватната политика на собствениците на любимия им отбор - фирмата “Титан” на перничаните Димитър Борисов и Иво Иванов. В отговор на призива от националния фенклуб разложани разлепиха над 100 плаката на видни места в града и по пътя през Предел чак до Благоевград с надписи “Вън боклуците от ЦСКА” и станалия популярен рефрен “Стадион! Школа! Адекватно управление!”. Общо 100 000 наброяват транспарантите със същия текст, подготвени да залеят градове, села и паланки в България.

Някогашният евробоец тъне в дългове, принуден бе да напусне си дома си “Българска армия”, ниже провал след провал в първенството. В центъра на мащабните протестни мероприятия се оказа снощният мач в Лига Европа с австрийския “Рапид”. На всяка от седалките на националния стадион “Васил Левски” за зрителите имаше поставен плакат, на който пишеше “Протест”. Няма да се примирим със загробването на най-великия клуб у нас и ще се борим с всички средства за червената кауза, декларираха запалянковците от Разлог. На електронната поща пристигнаха снимки в потвърждение на твърдото им несъгласие с гаврата с ЦСКА.


Още за: ПФК ЦСКА   фенове   загуба   Още от: Спорт

Принтирай статия
6 коментара
22 Октомври 2010 10:39 | АТ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ДА СИ ВЪРНЕМ АЛ. ТОМОВ,А??? КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ?


22 Октомври 2010 15:43 | гоце
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

всичките ПРАСЕТА на мезета. а БИЛЕТАТА , особено червените , да станат цозове.


22 Октомври 2010 17:42 | Син фен!!!
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Каква червена крепост е тука бре?! Само като ги видите, какви са членовете на панчаревската кочина в Разлог.... и ще разберете, що за клуб и каква стока са! Начело с Пантата.... муахахахаха... бегай... бегай бърже.... :)))))


23 Октомври 2010 00:58 | лондонерс
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

еиии ква фракциа сте бе 4орбари- 6матки..... ако ви барнем Кресненската бригада ки хапнете здраж Лабут !!


25 Октомври 2010 11:09 | МИТ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Има малка печатна грешка в заглавието вън боклуците ОТ цска. Правилното е ВЪН БОКЛУЦИТЕ ЦСКА


27 Октомври 2010 10:26 | !!!!
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

вие ли бе сини прасета... не ви ли е срам , че на Фенлуба като го откри Бербатож имаше 450 члеснки карти а при вас 80 и до ден днешен намаляват ...не ви ли е срам , че в Разложко - Банска облас съотношението на червени към сини фенове е 90 на 10 % ?????? не ви ли е срам , че на мачове ходите по 3-ма човека в кола от дъж на вятър а червените момчета са с бус по 12-13 човека вътре и не рядко с втори или лека кола????? Не ви ли е срам , че ходите на 5 домакиснки и 3 гостувания в годината ??? не ви ли е срам че незнаете какво е чужбина ??? на ЦКСА- РОма само от Разлог имаше 42 човека ????? колко от Разлог бяхте на вашите мачове на вън?? по 3-4 ха ха нямаше и толкова и имате усти да говорите.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар