Разложани изпуснаха влака на гара Септември, треньорът

28 септември 2010 00:18   2 коментара   16195 прочита
Ив. Стойчев
Ив. Стойчев


Ив. Стойчев

Ив. Стойчев: Докато едни се раздават, други се скатават

Отборът на “Пирин” /Разлог/ допусна нелепо поражение с 0:1 на гости на “Локомотив” и се отдалечи на 5 точки от лидера “Сливнишки герой”. Избраниците на Иван Стойчев изпуснаха влака на гара Септември в 85-та мин. Тогава резервата Младен Ушев сгреши в подстъпите към собственото наказателно поле, последва серия от карамболи в ръцете на вратаря и краката на ексорлето Димитър Коемджиев, преди топката да се озове в противниковия нападател на метър от опразнената мрежа, откъдето нямаше как да не отбележи. Преди това на два пъти гредите спасиха домакините.

В 70-та мин. Георги Фикиин изведе на изгодна позиция Тодор Пандев, който финтира персоналния си пазач и стреля в страничния стълб, топката се разходи по голлинията, но не я пресече. След още 10 минути упражнението повтори с глава Евгени Тунтев отново след извеждащо подаване на Фикиин. Кълбото обаче се върна в ръцете на железничарския страж. Над 2000 фенове създадоха латино атмосфера на кокетния стадион на новаците, които поддържат в изрядно състояние и чистота съблекалните и терена, а в най-скоро време планират да покрият изцяло трибуните.

Като не вкараш, ти вкарват. В нашия отбор докато едни хора се раздават, други продължават да се скатават, с горчивина констатира старши треньорът Иван Стойчев, но не пожела да навлезе в поименна конкретика. Съперниците се показаха като бояк тим, който повече желаеше победата и се раздаде докрай, за да я постигне. Колкото повече такива мачове има, толкова по-добре за футбола. Съдийската бригада се справи със срещата и няма никаква вина за загубата ни, заключи наставникът на пиринци.

“ПИРИН” /РЗ/: Добрев, Бъчваров /46-Върсанов/, Коемджиев, Руйчев, Тунтев, Фикиин, Райков, Кръстев, Т. Пандев, А. Георгиев /65-Ушев/, Вл. Христов.

2 коментара
28 Септември 2010 14:10 | фен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Какво мрънка господин Стойчев-Дофторо Нали той си докара всички футболисти- връзкарчета. Другите, които освободи в началото на сезона били некадърни, не ставали за този отбор. Други пък през миналия сезон само ги лъжеше и не ги взимаше дори и в групата за мачовете.


28 Септември 2010 19:08 | друг фен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

каков тренеро -таков и отборо, беличка работа.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар