Разложани и дупничани попаднаха в трафика на промените в суперлигата

17 февруари 2011 00:16   1 коментар   9401 прочита
М. Живков
М. Живков


М. Живков

Съседите от “Пирин-Балканстрой” и “Марек Юнион Ивкони” попаднаха в трафика на промените в предстоящите два кръга на националната волейболна суперлига. Второто поредно гостуване на разложани в първенството следващата седмица на “Калиакра” няма да се състои на 26 февруари, както бе по програма, а ден по-рано. Двубоят с начало 16.30 ч. е заложен за пряко предаване по сателитния канал на БНТ, но по същото време в събота приоритетите на телевизията, притежател на правата за излъчване, са насочени към друго мероприятие. Това налага изтеглянето с 24 ч. на сблъсъка между деветия и втория във временното подреждане.

Този уикенд на пиринци предстои двубой в Кърджали с “Арда”. Добрата новина от щаба на гостите е, че наставникът Мирослав Живков няма кадрови притеснения и ще избира от най-доброто печелившата стратегия.

Козметична е промяната в утрешната домакинска среща на дупничани с един от основните съперници за място в челната четворка КВК “Габрово”. Началният съдийски сигнал на своеобразното дерби в зала “Спортна” в града на барикадите ще прозвучи в 18.00, вместо в 17.30 ч. От лагера на марекчани не съобщават за сериозни травми на ключови играчи в схемата на треньора Найден Найденов.


Още за: волейбол   М. Живков   мач   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
17 Февруари 2011 03:29 | Доволен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Най-после спортна новина, която е свързана с отбор от Пиринско борещ се за титла в спорта си. Аман от футболни дискусии за отбори с махленска стойност!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар