Р. Митревски: Един ден пак ще се върна, но някои хора няма да ги има

08 февруари 2011 00:18   8 коментара   21718 прочита
Радослав Митревски
Радослав Митревски


Радослав Митревски

Защитникът на орлетата Радослав Митревски декларира твърдото си намерение да напусне отбора, но същевременно изрази съжаление от раздялата. 30-годишният футболист дълго отказваше да говори за причините, довели до решението му. На излизане от клубния офис на “Дъбравска” 1 обаче бранителят все пак отрони няколко думи.

За “Пирин” бях готов да играя без пари. Един ден пак ще се върна, но някои хора тогава няма да ги има. Нямам никакви разногласия с треньорското ръководство. Наставникът Костадин Ангелов разчита на мен и дори ми предложи да му стана помощник, ако сложа край на кариерата си. Лошо за никого в тима няма да кажа, коментира Митревски. Играчът довери, че е отворен за оферти с предпочитание към отбори от “А” група. Със задачата да му търси нови работодатели се е заел мениджърът Петър Миладинов. Излизане в чужбина не е самоцел за мен. Най-добре се чувствам у дома. Не е изключено да облека екипа на състава от родния ми град Симитли “Септември”, стига да ме искат. Времето ще покаже, заключи Р. Митревски.

Двамата с мажоритарния собственик и изпълнителен директор Емил Наков дискутираха вчера параграфа, по който да прекратят договорните си взаимоотношения, но не стигнаха до консенсус.

8 коментара
08 Февруари 2011 03:20 | калъмбов
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

заради такива като шопара наков и ония пъпчивци-наркомани от сс свестните момчета от отбора намаляват
сс-вие се провалихте с ПИРИН, след няколко месеца ще се провалите и с "екип" и тогава за вас няма да има място под слънцето в града ни и се връщате на село туземци


08 Февруари 2011 08:40 | анализатор
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Никъде няма да се върнеш, защото е невъзможно да се върнеш там, откъдето си излязъл. А още по-неъвъзожно е да се върнеш във футбола - виж си селския манталитет и слабите качества. Освен това и за ансамбъл "Пирин" не ставаш, а доколкото се разбра хората на който правиш наколенки ще спонсорират едно участие на ансамбъла в горно нанадолнище


08 Февруари 2011 09:30 | ФЕН
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Голяма грешка Ради.
Мъжко момче си, а потели на тъпотиите сътворени от твой роднина, който ти носи само негативи със слабоумни съвети. Ето, и треньор щеше да си станеш, на ниво а група, а се притесни, че някой те псувал на стадиона. Кой не е псуван на тоя стадион, кажи? Няма такъв...
САМО ПИРИН


08 Февруари 2011 10:20 | Някой от Дрънкалица
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ради е скромно и кадърно момче, познавам го лично.
Самия факт, че завърши университет /супер рядко за футболист/ е показателен, пожелавам му да не се предава, защото когато човек е постоянен в усилията си мечтите се сбъдват....
Успех Ради!


08 Февруари 2011 10:32 | neizvesten
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Не беше лош защитник, аз лично най-много го харесвах от защитата в миналия полусезон, обаче такива решения необмислени и продиктувани от нефутболни съображения не му правят чест! Незнам само кой ще го замести, не виждам друг висок и здрав играч!


08 Февруари 2011 17:53 | фенче
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Празнословието е грях мили ми гражданино "анализатор", много хора, които познават Ради знаят, че не само е скромно и тихо момче, но и голям мъжкар, защото направи и невъзможното да се върне на терена. Голям футболист си Ради, желая ти много успех, ще се радвам ако се махнеш далече от този град пълен с граждани, анализатори, комплексари и разбирачи.


08 Февруари 2011 18:01 | истински фен
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ради, Пирин за теб винаги ще бъде с отворени врати, защото ти си част от този отбор и винаги ще бъдеш, ние сме израснали в тоя мизерен интернат и по тея мизерни стадиони по Рилци. Ти си един от най-сърцатите играчи бил в този отбор. Тъй като виждам, че вече се насочваш и към треньорската професия, пожелавам ти един ден да станеш шампион с Пирин! Жив и здрав!


08 Февруари 2011 20:26 | Бачев
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Успех Ради! Истинските Пиринци те подкрепяме! Орленце си си ти!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар