Приключи изпитът за черни колани в Благоевград

23 ноември 2020 14:42   2 коментара   7707 прочита


Благоевград бе домакин на изпит за черни колани по Таекуон-До ITF. Той се проведе при спазването на всички мерки в условията на пандемията от COVID-19.

"Приключи изпита за черни колани от 1-ви до 3-ти дан, който се проведе през уикенда в Благоевград Спазени бяха всички мерки за безопасност. Изпитната комисия беше в състав : майстор Вергилий Ситнилски 7дан и Сабумним Тодор Козладеров 6 дан.


Участие взеха кандидати от всички клубове от страната. Представянето на кандидатите беше на високо ниво, научи Pirinsport.com. Честито на успешно защитилите своите степени, това е повод да сте още по упорити и постоянни в тренировките. За не успелите да защитят степен, това е повод да се поучат от грешките си и да бъдат по упорити и да не се отказват от успеха!" -написаха в официалната страница на родната федерация.


Още за: колани   изпит   таекуондо   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
23 Ноември 2020 15:16 | Ушев
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А Майната от 161 па сам издава документ за черен колан... на кой да верват вече заеби


24 Ноември 2020 00:01 | Ангел
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

виждаме колко са изключителни мерките заради COVID-а.... накрая всички на групова снимка... браво! Организаторите трябва да бъдат осъдени, участниците наказни, най-малкото с непризнаване на постигнатото през тези дни!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар