Премия от 1 млн. лв. надъха “Черноморец” срещу “Вихрен”

22 ноември 2010 00:20   3 коментара   21196 прочита
Кр. Балъков демонстрира уважение към противника и феновете му
Кр. Балъков демонстрира уважение към противника и феновете му


Кр. Балъков демонстрира уважение към противника и феновете му

М. Станкев направи пропуска на годината на 4 м от 7-метровата врата

Премия от 1 милион лева надъха “Черноморец” за разгрома 5:0 срещу “Вихрен” в турнира за купата на страната. Внушителният бонус е обещан на акулите от благодетеля им Митко Събев при спечелване на трофея и това обяснява защо мениджърът Красимир Балъков хвърли на стадиона в Сандански най-доброто в селекцията си. Три от головете паднаха още до почивката и прекършиха детската градина на Йордан Самоковлийски. Освен разликата в класите, в този мач късметът изцяло обърна гръб на домакините. След ранното попадение на Рикардо Андре в 12-та мин. феновете станаха свидетели на пропуска на годината. Направи го Станкев, който навърза двама бранители и излезе на стрелкова позиция в малкия пеналт, но от 3-4 м не улучи целта.

Петър Динков се зарази от примера на младия си съотборник и пропиля другата стопроцентова възможност в близост до вратата на Паскал Борел малко след втория гол в мрежата на Симеонов с автор Муса Койта в 17-та мин. В 35-та мин. Енис Хайри наказа грешка в защитата на гладиаторите и предопредели поведението на двата тима през втората част. Въпреки темпото на ходом Фернандес и Мутис между 78-та и 81-та мин. успяха да придадат на резултата съвсем неприятно изражение за съперника. Наставникът на вихренци Йордан Самоковлийски прие философски поражението. Още преди срещата казах, че моите футболисти могат само да спечелят от допира до един от най-силните състави у нас в момента. Видяха как се вкарват много голове, без да се създават кой знае колко положения. Ние също имахме своите добри шансове, но ги пропиляхме с лека ръка.

Сега трябва да си извлечем поуките, коментира старшията на курортистите. Колегата му Кр. Балъков джентълменски отдаде нужното уважение към санданчани. Тимът на “Вихрен”, който е съставен от изключително млади футболисти, игра коректен и приятен футбол, за което ги поздравявам. Пробваха да вкарат, но отбраната е най-доброто звено в нашия отбор. Купата е най-късият път за участие в Лига Европа, заяви немският възпитаник.

“ВИХРЕН”: Симеонов, Чуркин, Радев, Дюлгеров, Андреев, Кръстев, К. И. Николов /75-К. А. Николов/, Динков /70-Гълъбов/, Сезар /37-Панчев/, Станкев, Гущеров.

“ЧЕРНОМОРЕЦ”: Борел, Старокин, Дянков, Зайц, Хайри /46-Терзиев/, Паланков, Андре, Фернандес, Койта /71-Тошев/, Мутис, Г. Андонов /46-Крумов/.

3 коментара
22 Ноември 2010 06:59 | Георги
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Хаха, някой плаща на ритнитопковците в България премия от 1 млн. лева, ? в тая криза, това е малко трудно за вярване.


22 Ноември 2010 15:17 | песимист
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Отборът на "ВИХРЕН" е от млади футболисти, но не са чак толкова добри. Кой направи селекцията и как попаднаха тези момчета в отбора. Дали притежават някакви недоказани качества или както е всичко в България, трябва да си на някой човек !!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар