Премиерът Б. Борисов награди най-добрите от 1000 ученици в градската спартакиада

14 юни 2010 00:18   2 коментара   10973 прочита
Б. Борисов лично награди най-добрите спортисти
Б. Борисов лично награди най-добрите спортисти


Б. Борисов лично награди най-добрите спортисти

Отборът на областния лидер на ГЕРБ К. Хаджигаев загуби с 3:4 от тима на депутата Ат. Камбитов при 37-градусова жега

Премиерът Бойко Борисов връчи наградите на победителите в съботната спартакиада за ученици от 5-ти до 8-ми клас, организирана от ГЕРБ на бейзболното игрище в парк Бачиново. Над 1000 участници, при очаквани 700, се включиха в надпреварата по футбол, волейбол, лека атлетика, канадска борба, таекуон-до, авиомоделизъм, шахмат, спортнна гимнастика и др. В най-интересния турнир по футбол на финалите в двете възрастови групи Осмо СОУ загуби от СОУИЧЕ с 2:4, а Рилци падна от Езикова гимназия също с 2:4.

В канадската борба на лява и на дясна ръка победител е Илия Томанов, при лекоатлетите в бягането победиха Илия Иванов при момчетата и Елизабет Петкова при момичетата 7-8 клас, Иво Балабанов и Кирилка Стоименова - 5-6 клас. Най-атрактивната спортна проява на съботната спартакиада бе футболната среща между отбора на областния лидер на ГЕРБ Костадин Хаджигаев, в който играха младежкият лидер на партията Илия Станоев, съветникът Кирил Илиев, шампионът по таукуон-до Тодор Козладеров, Антон Алексов и Любомир Фискулийски, и тимът на депутата Атанас Камбитов - съветниците Йордан Миленков, Йордан Андонов, Лъчезар Станински и Светлин Бонев.

След обилно потене, заради нечовешката жега от 37 градуса, селекцията на Камбитов стигна до победата с резултат 4:3. Мнозина от участниците заради липсата на тренинг, закръгленост на формите и понатрупани годинки доиграха мача почти пълзешком и току подканяха съдията да свири край, преди да изтече редовното време.

2 коментара
14 Юни 2010 21:29 | к
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

200 участника и 800 клакьора, ало ГЕРБ кажете на платените Ви мажоретки да изперат фанелките си и да ги върнат или дадат на децата


14 Юни 2010 23:05 | Иванов с И
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Кирчо с К или Влади с В, или там каквито сте, стига мрънкате и зословите против ГЕРБ .А просто напревете и вие нещо за децата от Благоевград.А за мажоретките ще нучите повече ,от приятелчетата ви от ЕКИП.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар