Поредно злато за състезателя по бодибилдинг от село Полето Владимир Димитров

14 ноември 2022 17:12   4 коментара   5495 прочита


Владимир Димитров от село Полето, община Симитли за пореден път доказа, че няма конкуренция в категория бодибилдинг до 80 килограма. Той отново завоюва първо място. Този път на състезанието „Румъния мускули фест про“, което се проведе в зала „Фейс клуб“, Букурещ, Румъния през изминалия уикенд 11,12 и 13 ноември.

Сред конкуренция от 8 атлети, той грабна златния медал, което му даде възможност да се състезава за абсолютната титла срещу шампионите от другите категории.

В съревнованието с абсолютните шампиони, той се нареди на второ място зад абсолютния шампион от Китай в най-тежката категория „Бодибилдинг над 100 кг“.

От 4 месеца по състезания, равносметката за този състезателен сезон е 4 първи места, едно второ място и една абсолютна титла. Постижение, с което много малко атлети могат да се похвалят.

Влади завоюва сребърен медал през месец август на „Олимпия“ за аматьори в Източна Европа. Първите места са от „Арнолд Класик“ в Англия, „Мускули Фестивал“ в Полша, „Балкан Гранд При 3“ и абсолютната титла на „Балкан Гранд При 3“. И сега отново първо място на „Румъния мускули фест“.

Това е най - силната състезателна година за атлета от община Симитли, за което заслуги имат не малко хора – споделя самият той, като отправя благодарности към всички, които са го подкрепили: на треньора му – Благой Ангелов, народния представител Стефан Апостолов и кмета на община Симитли – Апостол Апостолов, които финансирали част от състезанията, собственика на „Марели Системс“ – Георги Чимев, както и всички негови роднини и приятели.

След поредицата успешни състезания, Влади излиза в заслужена почивка до Нова година, след което отново влиза в състезателен режим, тъй като с треньора му - Благой Ангелов, имат планове за сезон 2023 година, който се надяват да бъде по-успешен от сегашния.

Поздравления за Влади! Желаем му приятна почивка и успешна 2023 година!


Още за: състезател   полето   село   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
15 Ноември 2022 07:27 | кресна
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Ебати и извънземното как се е нацепило кат стара мазилка на къща


15 Ноември 2022 21:34 | Зинката
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Грозник, тънкопишковец..


15 Ноември 2022 23:04 | .
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Ебати зависника си, А? Стани и ти така бе тюфлек! Много е лесно да пишеш от дивана, да те еба и простака!


17 Ноември 2022 10:03 | КИРИЛ
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

ДО ЗИНКАТА
ГРОЗНИК И ТЪНКОПИШКОВЕЦ СИ ТИ. АКО ИСКАШ ЕЛА ДА МУ ГО ВИДИШ В ЗАЛАТА - СЕЛЯК. НЯМАТЕ СИ И НА ИДЕЯ НЯКОИ ХОРА, С КОЛКО ТРУД СЕ ПОСТИГА ТОВА. БРАВО ВЛАДИ МАЧКАЙ НАРЕД ВСИЧКИ, НИЕ ЗНАМЕ КАКВО ТИ КОСТВА И КОЛКО ТРУД И ТРЕНИРОВКИ.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар