ПМГ "Акад. С. Корольов" Благоевград се окичи със злато в междуучилищен турнир по футбол

10 май 2016 12:30   4 коментара   10854 прочита


Отборът на ПМГ "Акад. С. Корольов" Благоевград стана шампион на страната във финалния междуучилищен турнир по футбол, който се проведе в Смолян.

Отборите бяха разделени в две групи по три отбора. Първият си мач благоевградчани играха срещу

ПГ "Ген. Владимир Заимов" Сопот, от които загубиха с 1:2. Вторият си двубой

ПМГ "Акад. С. Корольов" Благоевград убедително победиха отбора на ПМГ Ловеч с 7:3. Момчетата от Благоевград станаха първи в групата с най-добра голова разлика, като така те отидоха да играят на финал срещу първенеца от другата група

ФСГ "Васил Левски" Добрич. В най-важния си двубой благоевградчани победиха отбора на Добрич с 4:1, като така станаха първенец в престижната надпревара.

Ето и крайното класиране:

1. ПМГ "Акад. С. Корольов", Благоевград

2. ФСГ "Васил Левски", Добрич

3. ПГ "Ген. Владимир Заимов", Сопот

4. СОУ "Св. Св. Кирил и Методий", Рудозем

5. ПМГ, Ловеч

6. ПГ Телекомуникации, София

Гергана Мазнева

4 коментара
10 Май 2016 14:04 | джумалия
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Вие сте още едно доказателство, че футбола в нашия град е жив и дано по големите специалисти ви забележат, защото между вас със сигурност има няколко момчета, които ще израстнат за професионалния футбол и да им се сбъднат мечтите .Града ни наистина трябва да се гордее с вас, защото доказахте, че нелекото учене в математическата гимназия върви ръка за ръка със спорта . На добър час и попътен вятър в живота ви пожелавам!!!!


10 Май 2016 15:04 | Механик
Оценка:
-6
 (
8
 гласа)

В Горна Джумая истински футболисти са излизали, излизат и ште излизат само от механотехникума и от време на време от електрото. От математическата и езиковата излизат само лиглйовци и мамини дечица. Какъв е тоя турнир? Участвали са само отбори от Горно Нанадолнище.


10 Май 2016 16:05 | 112
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Сбъркал си града такова училище отдавна нема и ако има там и у сградото завършват бавно развити, а да играеш не само футбол трябва да можеж да мислиш, а не само да тичаш след топката, а и по горе пише какви интелигентни училища са участвали, а между другото турнира тръгва от окръжните училища и след това класиралите се първи отиват на републиканско .И другото, което трябва дасе знае, че това е поредно отличие, като миналата година същите момчета взеха бронза на турнира в Сандански.


10 Май 2016 20:17 | СЕЛКОР
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

ЩО ПРАВИ ТОЯ ТЕНИСИСТ-ОБРАТЕН С ФУТБАЛЕРИТЕ..... ЛА ПАЛОМА ААААА




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар