“Пирин” вдига мизата за Делев с 350 000 евро

18 декември 2009 00:20   2 коментара   19331 прочита
Сп. Делев
Сп. Делев


Сп. Делев

Наставникът Ст. Грозданов се чувства излъган при продажба на повече от един футболист

“Пирин” няма намерение да се разделя с най-конвертируемия си играч Спас Делев за по-малко пари от обявените при преминаването му под наем в ЦСКА в началото на първенството, стана ясно вчера. При преговорите с армейците през лятото говорителят на акционерите Петър Байкушев оцени на минимум 500 000 евро джобния нападател от петричкото село Ключ. Червените взеха правата на футболиста за 1 г. срещу 150 000 от европейската валута с опция за окончателно закупуване в края на сезона.

С изявите си на “Българска армия” досега Делев убеди в целесъобразността на трансфера новите си работодатели от “Титан”, откъдето обявиха намерението си да доплатят на благоевградчани още 150 000 евро. Редуцирането на сумата предизвика остра реакция в лагера на зелено-белите. Колегите вероятно нещо са се объркали. Тепърва трябва да седнем да преговаряме и цифровото изражение значително ще надхвърля наемните 150 000, отсякоха на “Дъбравска” 1, след което дадоха да се разбере, че са склонни на сделка само при вдигане на мизата поне с още 350 000 евро.

В същото време наставникът Стефан Грозданов вече трудно прикрива, че се чувства излъган заради неистовите опити за разпродажба на основни състезатели през зимата. Дипломираният историк държи пиринските началници да спазят поетото обещание за раздяла с не повече от един от есенните титуляри. На тезгяха обаче е изложен всеки един от играчите в очакване на платежоспособни купувачи. Даниел Пеев и Тодор Паланков вече се разбраха за личните си условия с бъдещите си отбори, съответно “Славия” и “Черноморец”, и от 1 януари са свободни да подпишат предварителните си договори, с които ще узаконят преминаването си на Овча купел и в Бургас без пари през лятото или още тази зима на преференциални цени.


Още за: ПФК Пирин   Сп. Делев   трансфер   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
19 Декември 2009 10:48 | Язе
Оценка:
5
 (
19
 гласа)

Куцо магаре,мале леееееееееее




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар